2777
2789
عنوان

عفونت گوش بچه ام، لطفا بیایید

11577 بازدید | 28 پست

سلام دوستان، دخترم ۲ ماه و ۲۷ روزشه، حدود ۶ روز بود که شبا شدید گریه میکرد و جیغ میزد، بردمش بهترین متخصص اطفال گفت بخاطر کولیکشه اما من میدونستم بچه ام یه چیز دیگشه، دوباره امشب بردمش یه دکتر دیگه گفت یکی از گوشاش عفونت کرده، کسی بوده بچه اش گوشش عفونت کرده باشه؟؟؟ اگه داروهاشو سر ساعت مصرف کنه زود خوب میشه؟؟؟؟ اخه بچه ام تب نداره پس چجوری عفونت کرده بوده؟؟؟ بخاطر حموم بردنش بوده و آب توو گوشش مونده و الان عفونت کرده؟ خیلییییی عذاب وجدان دارم که من باعثش شدم 😢😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من یه دکتر دیگه هم ببرش

چرا عزیزم؟ اخه همش دو تا دستاش رو به گوش راستش میمالید و گوشش رو میکشید و جیغ میزد، قبل دکتر وقتی حوله گرم کردم و گذاشتم روی گوشش و آبلیمو مالیدم پشت گوشش اروم شد و خابش برد

چرا عزیزم؟ اخه همش دو تا دستاش رو به گوش راستش میمالید و گوشش رو میکشید و جیغ میزد، قبل دکتر وقتی حو ...

تشخیص درست خیلی مهمه،با یک دکتر دیگه هم مشورت کن اگر اونم نظرش همین بود اونوقت بهش چرک خشک کن بده

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

پسر من دو بار گوشش عفونت کرد اولش تقریبا سه ماهه بود میگن به خاطر اینه که شیر میخورن وارد گوششون میشه و عفونت میکنه نباید بچه تو خوابیده شیر بدی بغل کن شیر بده حتی شب ها و زیر سرش هم یه بالش کوچیک بذار که سرش بالا بیاد با دارو خوب میشه چیزی نیست پسر من چرک سفید از گوشش بیرون میزد

تشخیص درست خیلی مهمه،با یک دکتر دیگه هم مشورت کن اگر اونم نظرش همین بود اونوقت بهش چرک خشک کن بده

اره راست میگی اما راضی کردن شوهر مکافاته 😔😔😔😭😭😭 قبول نمیکنن میگه دو تا دکتر بردیمش که! دکترای درمانگاه ها هم که اکثرا هیچی حالیشون نیست

پسر من دو بار گوشش عفونت کرد اولش تقریبا سه ماهه بود میگن به خاطر اینه که شیر میخورن وارد گوششون میش ...

عزیزم وقتی پسر نازت عفونت و گوش درد داشت تب هم میکرد؟؟؟؟

اره راست میگی اما راضی کردن شوهر مکافاته 😔😔😔😭😭😭 قبول نمیکنن میگه دو تا دکتر بردیمش که! دکترای ...

دکترای زمانه ی ما متاسفانه خطاشون خیلی زیاده،خدا خودش بچه هامونو سلامت نگه داره ❤️

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
دخترمنم توی پنج ماهگیش بدون تب گوشش عفونت کرده بود،شب تاصبح جیغ میزد فکرمیکردم مال کولیکشه.دکتربهش آ ...

خیلییییی بده 😭😭😭😭😭😭😢😢😢 بمیرم واسه بچه ام، پس پس بچه منم حتما از گوششه