2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم انتخاب میکرد من میرفتم میدیدمشون

خب مگه دوست دختر نداری شناختم داری بهتره پسرایی ک مامانشون واسشون دختر انتخاب میکنه بنظرم استقلال نداره مگه بچه هسین اخه سنتی شناخت بین دو طرف خیلی سختره

بلخره با اجازه خانواده دختره رفیم بیرون حرف بزنیم دیدم دختره داره کم کم رویه خودشو نشون میده نه اخلا ...

اینطور تاپیکا قانونش اینه که عکس بذارید همراه داستان 

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
بلخره با اجازه خانواده دختره رفیم بیرون حرف بزنیم دیدم دختره داره کم کم رویه خودشو نشون میده نه اخلا ...

از داشته هات یکم بگو داداچ😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ب دختره بگو من معتادم دست بزن دارم😐😐

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
فقط اونجایی که ادای دخترا رو ریز در اورد گفت نمیتونم به خانوادم بگم سرمو میبرن😂😂😂😂😂

😂😂😂😂

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
خب مگه دوست دختر نداری شناختم داری بهتره پسرایی ک مامانشون واسشون دختر انتخاب میکنه بنظرم استقلال ند ...

کسی که دوست دختر داره میره خواستگاری 17 ساله بنظرت اونم به گزینش مادر. 

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""