2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

763 بازدید | 15 پست

سلام دوستان اول از اینکه وقت میزارید تاپیکو بخونید ازتون ممنونم...

من 16 سالمه و 60کیلو هستم و جوشهام خیلی عمیقی نیست و بیشتر حالت قرمزی رو پوست داره ولی هیچ چیز تاثیر قطعی نداشته حالا دو روزه راکوتان رو شروع کردم (ازمایش هم دادم)دوستانی که از راکوتان مصرف کردند میشه از عوارضش بگید و اینکه جوشهام خیلی شدید نیست باید چند ماه مصرف کنم؟

روزی 1 عدد برای وزن60 کیلو کافیه؟

خلاصه هر تجربه ای که دارید رو بگید مثل اینکه بعد چند روز خوردن قرص صورتتون جوشهاش بیشتر شد و بعد از چند روز فروکش کرد و رو به بهبود رفت؟

تلاش تا بینهایت برای موفقیت...

برادر من خورد. دکتر گفت حداقل ۸ ماه باید مصرف کنه. تو هر کس متفاوته. عوارضش هم خشک شدن پوستش خصوصاً لبش بود. همینطور چشمش که توش قطره میریخت.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها اطلاعی ک دارم اینه ک شنیدم راکوتان باعث نازایی میشه

اینو نشنیدم ولی میدونم تو بارداری و قبل اقدام نباید مصرف بشه. باعث نقص جنین میشه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
برادر من خورد. دکتر گفت حداقل ۸ ماه باید مصرف کنه. تو هر کس متفاوته. عوارضش هم خشک شدن پوستش خصوصاً ...

ممنون از راهنمایت بعد از 8 ماه تاثیری هم داشت؟

من دوران نوجوانیم مدت طولانی ای راکوتان خوردم

اما

قبلش خیلی راه های دیگرو امتحان کردم دکتر هر چی میتونست بهم بده رو داد ولی جواب نگرفتم و قرص راکوتان رو بعنوان آخرین راه گذاشته بود

باید هر ماه ک میخوری آزمایش بدی چون ممکنه کبدت رو نارسا کنه

اگه متاهل باشی و باردار باشی بچه مونگول میشه تا دوسال تاثیرش رو بدن هست

ب شدت بدن رو خشک میکنه پوست همه جات خشک میشه

ولی تاثیر خیلی زیادی داره

یادمه من جوش های خیلی فجیعی داشتم ب صورت کیست های بزرگ رو صورتم بود ی جوش داشتم از زیر چشمم تا پایین گونه ام انقد بزرگ

از روزی ک راکوتانو شرو کردم هر روز از صورتم عکس میگرفتم

در عرض دوماه صورتم مثل آیینه صاف شد

عکس ها رو ک میدیدم بهبود روتوشون میدیم

فقط مشکلی ک پیش اومد من جوش هارو دست کاری میکرذم فشار میدادم جاشون سوراخ شذ

خیلی بهم گفتن دست نزن دکتر چقدر گفت دست نزن گوش ندادم

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.

ما نميتونيم مقدارشو بگيم،با توجه به جوشا و نوع پوست و سن و وزن دكتر مشخص ميكنه و حتي بعضي وقتا وسطش تعدادش رو تغيير ميده يا به جاي هرروز ميكنه هفته اي يه بار

براي من خشكي پوست و مو و به شدت خشكي لب و چشم داشت

بين دوره اي هم كه داري مصرف ميكني بايد ازمايش بدي و چكاپ شي 

تا حدود ٦ماه بعدش هم شنيدم نبايد باردار شد 

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

ببین اولس از یه قرص سروع میسه آخرشم به هفته یدونه میرسه دوره های سه ماهه ۶ ماه و.....هنه اینا بستگی به دکترت داره .

من خوردم پوستمو عین بلور کرده بود .ولی دائمی نیست .جوسها به شدت قبل برنمیگردن ولی باز برمیگردن .

فکر نمیکنم شما احتیاج داشته باشی از روشهای درمانی دیگهای استفاده کن .چون تو سن بلوغی .دوباره عود نبکنه بزار بعد ۲۰ سال راکوتانو .

یه ژل هست به اسم راکوتان فقط رو جوشات بزن خشک میکنه جوشو .قیمتشم کمه .

برای سلامتی وشفای بیمار دچار سرطان صلوات بفرستین.

من چهار دورست میخورم عالیه خیلی خوبه من بعد از کنکورم این شکلی شدم هرکاری هم کردم حوشام نرفت فقط درمانش رواکوتانه

عوارض که خیلی داره من خیلی زیاد تحقیق کردم و‌مقاله خوندم ولی نازایی نمیاره با توجه به سنتون فک میکنم ازدواج نکردید پس از لحاظ بارداری اینا مشکلی ندارید تا شیش ماه بعد از قطعش نباید باردار شید

برا کبدم خیلی مضره ولی اگه روزی هشت لیوان اب بخورید اثرش خیلی کم میشه رو کبد حتما از مرطوب کننده لب استفاده کنید میتونید از این مرمای مخصوص بینی بگیرید که داخل بینیتون زخم نشه قطره چشم حتما بریزید 

تا دو دوره هم ممکنه جوشا بیشتر بشه ولی درمانو قطع نکنید و اگه مثلا بعد سه دوره جوشاتون قطع شد بازم ادامه بدین به خوردن تا اون دوره ایی که دکتر گفته

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

عزیزم در من خشکی پوست وترک لب  ایجاد نکرد فقط درد مفاصل گرفتم ۶ ماه استفاده کردم و متاسفانه برگشت پذیر بود تازه من ایرانیشو استفاده نکردم احتمالا ازدواج نکردی ولی سعی کن برای بارداری ۲ سال وقفه بیفته .من از رژودرم بیشتر نتیجه دیدم هم پوستم صاف و یکدس شد هم صورتم سفید.جای جوشام سوراخش بعد ۶ ماه استفاه پاک شد طوری که همکارا تعقیر صورتمو خوب فهمیدن ولی باید صبر داشته باشی دیگه.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
من چهار دورست میخورم عالیه خیلی خوبه من بعد از کنکورم این شکلی شدم هرکاری هم کردم حوشام نرفت فقط درم ...

نه ازدواج نکردم تا 7.8 سال دیگه هم قصدشو ندارم پس از نظر بارداری مشکلی نیست ..

فقط اینکه هر دوره چند ماهه؟؟؟

نه ازدواج نکردم تا 7.8 سال دیگه هم قصدشو ندارم پس از نظر بارداری مشکلی نیست .. فقط اینکه هر د ...

خب پس حله نه مشکلی نیست

هر دوره سی تا قرصه بسته به اینکه دکتر گفته هر روز چه مقدار قرص بخوری طول درمان فرق میکنه من دوره اول یه روز در میون خوردم از دوره دوم هر روز 

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
عزیزم در من خشکی پوست وترک لب  ایجاد نکرد فقط درد مفاصل گرفتم ۶ ماه استفاده کردم و متاسفانه برگ ...

اخه من انواع درمان ها رو امتحان کردم حتی یک مدت قرص داکسی ساکلین هم استفاده کردم با انواع محلول ها وژل ها ولی متسفانه تاثیری نداشت