2777
2789
عنوان

شوهرم رفت🙁

426 بازدید | 40 پست

بچه ها امسب قراربود باشوهرم بریم خریدواسم مثلا🙄یهو دوستش پیام داد بیا ببینمت اونم رفت😕منم شاممو درست کردم خوردم 🤗🤗کاربدی کردم؟؟؟؟

حرصم گرفته مجبورم کرد با کل دوستام کات کنم خودش ولی !!!

*اینو چماق کنم بکوبم که داغ کنه منم برم خونه بابام🤔😁

یه چیزی بگین بخوزم انرژی بگیرم ؟

زعفران دم کرده دارم تو یخچال چی باش درست کنم بخورم؟

تو غذامم میریزم چندروزه فایدع نداشته مدام افصاب خردی داریم 

😕😕

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

انرژی میخوای برادعواا😆😆

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همون شامتو خوردی کافیه دیگه،،،،،،،انرژی برای له کردنش میخوای بنده خدارو😄

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اشتباه جاییه که ارادتونو میدید دست یه نفر دیگه و به خاطرش روابط و کار و... رو خلاف میل باطنی محدود میکنید، که بعدا سر هر بحث و مسئله ای که پیش میاد اینو پتک کنید و اعصاب خودتون رو به خاطرش خورد کنید...

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊

دعوا نکنین سره این چیزا

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دقیقا😄😃 دودلم برای رفتن دنبال بهونم . هم میخوام اعصابم اروم یشه 

بیشتر داغون میشی

ولش کن بایکی  یگه برو 

بیخیال😞

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
عزیزم کارتشو بگیر فردا با اجی دختر عمو دوست همسایه ای چیزی برو واسه خودت خرید کن اصلا هم بهش نگو بیا ...

هیچ وقت نمیااااااد خواهر 😑حس مسئولیت نمیکنه 

شهر غربت نه دوستی نه اشنایییی .

بعد یسال مثلا جوراب میخاس برام بخره😄

اخه خودم میخواستم برم گفت بیشتراز ۲۰ تومن نشه 😐منم گفتم خودت پامیشی باهام میای