2821
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

147 بازدید | 9 پست

برای کسی ک با ی استامینوفن کدئین ساده میخوابه...

اگه دوتا نوافن بخوره چی میشه؟

واینکه چندشب پیش هم ۶ تادیازپام خوردم😁

شوهرم فهمید بردمنو دکتر ولی دلم خیلی گرفته دوست دارم بخوابم هیچی نفهمم...هیچ چیز خواب آوری جز نوافن پیدا نکردم.دوتاشوخوردم.

عزیزم منم این مشکل رو با آلپرازولام داشتم . دوست داشتم بخرم و فقط بخوابم . هیچی نفهمم از زندگی . ولی دوستم منو به زور برد روانشناس که گفت افسردگی داری و حرف زد باهام . خلاصه مجبورم کرد باشگاه ثبت نام کنم . کلاس های گروهیشو . دوستم به زور منو برد کوه و تور های یک روزه . خداروشکر گذاشتم کنار قرص ها رو . اما هنوزم گاهی وسوسه میشم برگردم به اون دوران و از زندگی فرار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم این مشکل رو با آلپرازولام داشتم . دوست داشتم بخرم و فقط بخوابم . هیچی نفهمم از زندگی . ولی ...

نمیدونم چه مرگمه....چندروزه اینجور شدم....اصلا اختلافی باشوهرم و کسی ندارم...تحمل زندگی برام سخت شده....ازبیداری متنفرم....وقتی هم بیدارم همش گریه میکنم...شوهرمم میدونم تزاین جور آدمای ضعیف بدش میاد بدتر نمیاد طرفم‌بیشتر دلم میگیره

نمیدونم چه مرگمه....چندروزه اینجور شدم....اصلا اختلافی باشوهرم و کسی ندارم...تحمل زندگی برام سخت شده ...

شما هم باید بری مشاوره . خیلی تاثیر داره . حتما هم مشاور آقا برو . خیلی حرفاشون روی ما خانوما تاثیرگذارتره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز