فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...
چرا باید جای خالی چیزی رو با چیز دیگه پر کنی؟ تو اجتماع باش و این طرف و اون طرف برو و قدرت ایجاد امکانی رو که می خوای و نیاز حقیقی هر انسانیه داشته باش. که داری حتما.
عزیز دوستای گلم من متاهلم بچه دارم ۲ساله شوهرم کارش جوری ک کم همو میبینیم بعدظهر ۳۰مین شبم ساعت ۱۱ م ...
خب اینکه شرایط زندگی منم هست من و شوهرم عاشق همیم... ولی صب من خوابم 6 میره ظهر 3 میاد کلا تایمی که باهمیم این وسط اضافه کن غذا خوردن تند تنداتفاقاتو گفتن یک ساعت نمیشه میخوابیم از خواب پانشده اون رفته تا 9.و نیم شب میاد 11 خوابه این وسط اضافه کن کارای نظافتی مثه حموم مثه مسواک و اینا یا مثلا چند دقیقه بازی کردن با بچه هوردن غذا... ما گاهی روزها میگذره حرف خصوصی نمیزنیم خلگت نمیکنیم همدیگه رو هم حسابی دوست داریم