2777
2789
عنوان

حال دلم پریشونه

400 بازدید | 31 پست

بچها من دیشب با شوهرم بحثم شد سر عکسا و فیلمای مستهجن تو گوشیش.ی بار از این گروها ی دوستاش اوردمش بیرون و دعوا شد و تموم شد .حالا دوباره واسه بار دوم دیدم .بهش میگم بیا ییرون میگه دیگه تو گوشیم نمیبینی .میگم نه از گروه بیا بیرون اینکه ببینی پاک کنی ک فایده نداره.بلاخره اخر سر گفت دوست دارم.منم میخواستم برم خرید نبردم.بعد منم عکس پروفایلی ک از خودم بود و گفته بود نزار پروفایلت رو گذاشتم پروفایلم .گفتم تو ک ب نظر من اهمیتی نمیدی نه میبیری خرید نه میای از گروه بیرون نه بهت گفتم رو ماشین سیستم نزار صدای ضبط رو نبر بالا بردی پس منم راه خودمو میرم.نظرت واسم پهم نیس .ول کردم ساعت ۱۱ شب برم فروشگاه رفتم سرکوچه با دخترم ولی جلوتر نرفتم .اومد دنبالمون دید سر کوچم واسش زبون در اوردم برگشتم طرف خونه .اونم زورش گرفت دور زد رفت ی نیم ساعت بعد برگشت خونه جاشو عوض کرد.واسه فردا با خانوادمو خواهرم اینا برنامه مسافرت داریم اونو نمیدونم کجای دلم بزارم.البته بگما مشکل من چیز دیگست .اینکه بهم گفت از وقتی اومدیم تو این خونه دیگه نظرت واسم مهم نیس یا اینکه گفتم گوشیت کثیفه گفت افکار کثیف تو باعث شده من ی مرد کثیف شم.خیلی دلم پره .نمیدونم چ واکنشی نشون بدم.

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه مدت بی خیالش باش بزار هر کاری دو ست داره بکنه خودش پشیمون میشه

خیلی حالم بد میشه وقتی میبینم این فیلما و عکسا تو گوشیشه.از اونور همش بهم میگه تو فکرت مریضه تو افکار کثیفی داری باید بری روانشناس بعد خودش هر غلطی دوست داره میکنه.اینقدر حالم بده ک نگو

خیلی حالم بد میشه وقتی میبینم این فیلما و عکسا تو گوشیشه.از اونور همش بهم میگه تو فکرت مریضه تو افکا ...

منم شوهر همش براش فیلم میفرستادن هر چی بهش گفتم دیدم فایده نداره بیخیالش شدم الان دیگه اصلا نگاه نمیکنه اصلا بهش گیر نده هر چی بگی بدتره مردا لجبازن ولش کن خودش پشیمون میشه

اگه با خوبی بهش گفتی و اثر نداشت دیگه بهش نگو، بذار راحت باشه خودش از این کارش پشیمون میشه، چند وقت بذار به حال خودش باشه ولی خودت وظایفتو انجام بده و سرحال و شاداب باش

اون که درست نمیشه گیر بهش بدی هرچی هم بیشتر بهش گیر بدی به نظر من بدتر میکنه . مردا لجبازن البته بعضیاشون و خوششون میاد هی لج ببرن البته بازم بعضیاشون تو یه مدت بیخیال شو یعنی انگار واست مهم نیست بعد کاری که اون دوست نداره انجام بده اگه گفت چرا؟؟؟ بگو تو مگه اهمیت دادی به حرفا من ولی الان نکن اینکارو میدونه از دراوردن لجشه

منم شوهر همش براش فیلم میفرستادن هر چی بهش گفتم دیدم فایده نداره بیخیالش شدم الان دیگه اصلا نگاه نمی ...

میترسم ب بی راهه بره خب.وقتی ببینه دلشم میخواد .تازه ی بحران بزرگ رو پشت سر گذاشتم بخدا

خیلی حالم بد میشه وقتی میبینم این فیلما و عکسا تو گوشیشه.از اونور همش بهم میگه تو فکرت مریضه تو افکا ...

بهش فکر نکن میدونم چی میگی به جان خودم یکی دوست داشتم زندگیم دادم بهش  تا پای مرگ رفتم رفت به دلیل  خودش سوتفاهم ایمجاد کرد بهش بگو خودش مسببشی من فکرم مریض نیست