2777
2789
عنوان

چقدربدمزه ست

319 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

دیشب یه خانمی یه داروی گیاهی معرفی کردن برای لاغری من امروزرفتم خریدم قبل ازنهارخواستم بخورم ولی به حدی بدمزه ست که الان نیم ساعته درگیرشم فقط نصفشوخوردم،کس دیگه ای هم تهیه کرده؟

خب عزيزم با وردش لاغر شو

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واس لاغری چرا ورزش نمیکنی غذا کم بخور رژیم بگیر مطمعنا لاغر میشی با این قرصا ب خودت سلامتیت ضرر نرسون

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

من یه رژیم غذایی دارم سخته ولی اراده کردم تو هفته 3تا5کیلو لاغر میکنه

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
تك پر😂😂😂😂ببخشيدا اين اصطلاحات واسه ١٣،١٤ساله هاست🙈🤭😂

اره😂😂یادش بخیر

برا اینکه لاغر بشید نباید چیز بخورید حالا هی دنبال خوراکی برا لاغری باشید ، ورزش کنید 

من باشگاه میرم ۴کیلوکم کردم ولی ۳ماه دیگه عروسی برادرمه میخوام ۴کیلودیگه کم کنم باورزش خیلی کندلاغرمیشم

من باشگاه میرم ۴کیلوکم کردم ولی ۳ماه دیگه عروسی برادرمه میخوام ۴کیلودیگه کم کنم باورزش خیلی کندلاغرم ...

۴ کیلو کم کردن که چیزی نیست! نون و برنج رو یه ماه نخوری آب میشی.گیاه خواری کن میوه و سبزیجات و آب زیاد بخور ببین چی میشی