2777
2789
عنوان

دیونه شدم) ( بی بی چک)

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 29 پست
بعد زایمان و سقط تا ۳ ماه کاذب نشون میده

همه مثل هم نیستن عزیزم.من همینجاخیلی ها رو دیدم که حتی دوماه بعد زایمان باردار شدن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که منفیه نگران نباش چندروز دیگه تستت رو تکرار کن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
ایشالا منفیه ولی بعیدم نیس کاش روش جلوگیریت رو عوض میکردی دوست من با خواهرش ۱۱ ماه تفاوت سنی دارن ...

دکترم گفت بعد شش ماهبیادستگاه بزارم برات وفقط یکبار طبیعی بود جلوگیریم بقیش باکاندوم بوذ

نرماله نگران نباش فردا هم تست کن منفی شد ول کن. آگه شیر خودت رو به بچه بدی تاثیر داره تو هورمون هات& ...

آره شیرخودمه .این پا دردو دل درو وگرگرفتگیم مال چیه .توی این هوای سرد میمیرم ازگرمای درونم تازهاینجوری شدم😨

آره شیرخودمه .این پا دردو دل درو وگرگرفتگیم مال چیه .توی این هوای سرد میمیرم ازگرمای درونم تازهاینجو ...

الان  تازه داری هرمون سازی میکنی نگران نباش با یک بار احتمالش کمه باردار شی 

الان  تازه داری هرمون سازی میکنی نگران نباش با یک بار احتمالش کمه باردار شی

ممنون خیالم راحت شدکمی دعاکن برام چون خیلی سختمه بایه نوزادبازبارداربشم.تازه یه بچه ی دوسالوخورده ای هم دارم😓

عزیزم انشاالله ک منفی هستش

ولی بعد از زایمان رحم بیشترین امادگی رو برای بارداری مجدد داره حتی بدون پریود شدن و باید سفت وسختپیشگیریکنی اگرم مرددی بین روشای پیشگیری از دکترت بپرس

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️