2777
2789
اگه دست و پا حس نداره فیزیوتراپی، اگه جوون باشن بهتر جواب میده

فیزیوتراپی انجام میدم ولی برا کاهش عوارض و اینکه زودتر سرپا بشن خانوم گلم.مامانم سکته کرده خودم پرستارام و می ترسم گاهی وقتا که نکنه باز مشکلی پیش بیاد برایش تنهام هستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فیزیوتراپی انجام میدم ولی برا کاهش عوارض و اینکه زودتر سرپا بشن خانوم گلم.مامانم سکته کرده خودم پرست ...

عزیزم اتشاالله زودتر سر پا بشن و سلامتی کامل بدست بیارن ، مادر بزرگ من 82سالشونه دو سال پیش سکته مغزی کردن الان هنوز دست و پا شون بیحسه البته یه طرف بدن و هم سنشون بالاس و هم اینکه پرستار دارن دلسوز ندارن متوجه منظورم هستی ، فزیوتراپ خوب نداشتن الان هم دیگه فایده نداره ولی تو تمام تلاشتو بکن اگه فزیوتراپی انجام میدین انشالله زودتر نتیجه میگیرید ، داروهاشونو به موقع بده و اینکه مطمئن شو دیگه لخته توی بدنشون نیس ، تکلم دارن ؟یه طرف بدن بی حسه ؟

متوجه م خدا بهشون سلامتی و آرامش بده واقعا سخته . داروهاشو میدم سر وقت تو خونه ماساژ میدم بدنشو تکلمش اوایل خوب نبود الان خیلی بهتر شده و دست و پاشم  خیلی بهتر شده .ممنونم که به خورده با حرفاتون آرومم کردین خدا بهتون خیر و لذت زندگی بده 

سلام من پدربزرگ سکته مغزی کرد. اون اوایل خیلی نگرانش بودیم. چون خیلی دوران سختیه تصمیم گرفتیم توی خونه برای پرستار بگیریم 

برای دوستانی که به تازگی عزیزاشون دچار سکته مغزی شدن ، من یه مطلب خوندم مراقبت از بیمار سکته مغزی در منزل براتون مفیده

سلام بچه ها

من پدربزرگم دو سال پیش سکته مغزی کرد. اون اوایل خیلی نگرانش بودیم. چون خیلی دوران سختی و حساسیه تصمیم گرفتیم توی خونه برای پرستار بگیریم 

برای دوستانی که به تازگی عزیزاشون دچار سکته مغزی شدن ، من یه مطلب خوندم مراقبت از بیمار سکته مغزی در منزل براتون مفیده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز