2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای کی عدد بتات 12 هست؟ چند روز از تاریخ پریودت گذشته و تاخیر داری؟من با دو روز تاخیر عدد بتام 8 بود که با 8 روز تاخیر عدد بتام شد 70! و خدا رو شکر باردار بودم .

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد ...

اون اخرش رو عکس بگیر

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

من ۷روز از پریودم گذشته بود شد۳۰ بعد پریود شدم روز ۹شد ۱۹ دکتر گفت سقط شده صفر باید بشه.الان آزمایش دادم شده ۴۴.دکتر ترسوند منو.گفت خطرناکه برو انکولوژی واسه سرطان تخمک و خارج رحم شدن آزمایش بده😔

من ۷روز از پریودم گذشته بود شد۳۰ بعد پریود شدم روز ۹شد ۱۹ دکتر گفت سقط شده صفر باید بشه.الان آزمایش ...

عزیزم ان شاالله که چیزی نیست گلم توکل ب خدا کن

خداوند با من است ،پس نخواهم ترسید انسان به من چه تواند کرد؟مزمور۱۱۸آیه۶
اون آخرش هیچس ننوشته؟ زیر همون قسمت که نوشته Normal range؟؟ بنظرم دو روز دیگه آزمایشتو تکرار کن&nbs ...

چرا نوشته normal ranges اما عددی زیرش ننوشته

چرا نوشته normal ranges اما عددی زیرش ننوشته

عزیزم باید اونجا مینوشت که از چه عددی به بالا رو میگن مثبت،

بهر حال بنظر من مشکوکه، دو روز دیگه آزمایشتو تکرار کن ببین بالاتر میاد

الحمدالله❤

[QUOTE=76253933]عزیزم باید اونجا مینوشت که از چه عددی به بالا رو میگن مثبت، بهر حال بنظر من مشکوکه، دو روز دیگه آزم ...[/QUOTEباشه گلم

منم با نظر دوستمون موافقم ...دو روز دیگه مجدد تکرار کن ... رنج آزمایشگاه ها دو جوره ... بعضی ها بالای 5 مشکوکه و برای بعضی هم بالای ده ...

ان شاله هر چی خیره پیش بیاد ...

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد ...
[QUOTE=76253933]عزیزم باید اونجا مینوشت که از چه عددی به بالا رو میگن مثبت، بهر حال بنظر من مشکوکه، ...

اره عزیزم بهتر جای دیگ ۴۸ ساعت دیگ تکرار کنی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤