2777
2789

رنج ازمایشگاهیش چی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ۴ روز تاخیر زدم برم نشون میده؟؟؟ البته ۲ روز پیش بی بی زدم هاله محو انداخت 

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔
بالای 5مثبته

رنج هر ازمایشگاهی فرق میکنه مثلا من ی جا رفتم ۱۰ به بالا بود ی جا دیگ رفتم ۳۰ به بالا + بود

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
رنج هر ازمایشگاهی فرق میکنه مثلا من ی جا رفتم ۱۰ به بالا بود ی جا دیگ رفتم ۳۰ به بالا + بود

همونجا ب شوهرم گفتن منفیه

خداوند با من است ،پس نخواهم ترسید انسان به من چه تواند کرد؟مزمور۱۱۸آیه۶

نمیدونم تو ازمایشگاه ب شوهرم گفتن منفیه

خداوند با من است ،پس نخواهم ترسید انسان به من چه تواند کرد؟مزمور۱۱۸آیه۶
نمیدونم عزیزم ازکجا بفهمم

عکس کامل از جواب ازمایشت بزار

نیومده