2777
2789
عنوان

رابط سینه

671 بازدید | 13 پست

سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه

من نمیتونم به بچم شیر بدم بدجور ترک خورده با پماد و کرم هم خوب نمیشه . شیر هم دارم کسی از رابط سینه استفاده کرده ؟ خوب هست بگیرم . ممنون میشم نظرتون رو بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه 3 ساعت 3 ساعت شیر میخواد تا میاد که خوب بشه دوباره خون میاد ازش 

اره چاره ای نیست خاله منم همینجوری شده بود بچه خون و شیر رو باهم میخورد

اماباید تحمل کنی تا خ‌ب بشه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

یکی از فامیلای ماهم مثل شما شده بود نمیتونست بچه شو شیر بده.رابط گرفته بود خوب بود اما بازم درد و داشت

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

یکم تحمل کنی و بعد شیر دهی سر سینتو با شیر خودت خیس کنی خوب میشی .. تنها راهش همینه ... منم خیلی اذیت شده بودم ولی با اینکار خوب شد

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من پماد شقاق سینه هیدرودرم ۱۲ تومن گرفتم ی ماه پیش دوسه روزه خوب شد سینم رابطم استفاده میکنم این پمادو لازم نیس هردیقه یشوری با دستمال پاک کنی بچه بخوره هم اشکالی نداره حتما بگیر زود خوب میشی

من پماد شقاق سینه هیدرودرم ۱۲ تومن گرفتم ی ماه پیش دوسه روزه خوب شد سینم رابطم استفاده میکنم این پما ...

رابط چ مارکی؟؟؟

توروخدا شدنیه شیر دادن باهاش...بچم‌ب شیشه عادت کرده میخام با اون شیرش بدم

..تو بی نهایتی خدای من..هزاران بار شکر که محمد کوچولو بهم دادی..۱/۱۱/۹۷بهترین روزیکه تورو به آغوش کشیدم