2777
2789
عنوان

کیا سریال فرندز را میبینن یا دیدن؟

2231 بازدید | 59 پست

بامزه اس بیاین درباره سریال حرف بزنیم البته من تا فصل چهار دیدم فعلا ولی برای دوران بارداری من خوب و سرگرم کننده اس زبانمم تقویت میشه کمتر میام نی نی سایت و تل گرام و اینستا دوست دارم تند تند دانلود کنم و ببینم دیشب ناراحتی داشتم سر موضوعی نشستم یه قسمتش را دانلود کردم دیدم خنده ام گرفته بود کلا موضوع ناراحتی خودم یادم رفت .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی دوست دارم ببینم بعداز عروسی دانلود میکنم میبینمش 

شندیم همه واسه تقویت زبان  سریال فرندز رو پیشنهاد میدن

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      
من خیلی دوست دارم ببینم بعداز عروسی دانلود میکنم میبینمش  شندیم همه واسه تقویت زبان  سریا ...

اره سرگرم کننده اس من چون بارداریم پرخطره همش تو خونه ام و استراحت برام خوب بود همین نی نی سایت یکی از کاربرا بهم پیشنهاد داد

از کدوم شخصیت خوشتون میاد؟ من همه اشون را دوست دارم همه اشون منحصر بفردن و نمیشه گفت کی از کی بامزه تره

اره سرگرم کننده اس من چون بارداریم پرخطره همش تو خونه ام و استراحت برام خوب بود همین نی نی سایت یکی ...

سریال بازی تاج و تخت هم خوبه ولی چون فضاش تاریکه و خشونت داره زیاد واسه شما خوب نیست

منم کلا دوس دارم همه فیلمارو با زیر نویس ببینم بعد از چن بارم دیگه بدون زیر نویس متوجه میشم چ خبره

کلا زبانم خوبه ولی در حد حرفه ای نه

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      

فرندز جالبه.واسه تقویت زبان گیم آف ترونزم خیلی خوبه من خودم کلی چیز ازش یاد گرفتم بعلاوه همه اینا فیلمش محشره 

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
سریال بازی تاج و تخت هم خوبه ولی چون فضاش تاریکه و خشونت داره زیاد واسه شما خوب نیست منم کلا دوس دا ...

گات عشق منه😍 ولی باهات موافقم خیلی خشنه من خودم کلی فحش یاد گرفتم ازش روم ب دیوار😬

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
2790
2778
2791
2779
2792