2777
2789
عنوان

خبر دارم خبر

215 بازدید | 17 پست

چندوقت پیش اینجا دیدم یه سری دارن با قاطعیت از کتک زدن بچه ها دفاع میکنن گفتم بیام این خبری که چند روز پیش منتشر شد رو بهتون بگم. تو فرانسه زدن بچه ها غیرقانونی شده یعنی کسی که اینکارو انجام بده مجرمه. و بازم یعنی اگه این دوستامون الان تو فرانسه بودن پلیس میتونست بگیردشون به جرم تشویق به ارتکاب جرم!

قضاوت با خودتونه

آحه کی دلش میاد بچه رو بزنه

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ وقت کتک نمی زنم ولی داد بعضی وقتا که خیلی اذیت میکنه میزنم عذاب وجدان شدید میگیرم آنقدر عزعذرخواهی میکنم از بچم😩

دختر نفس زندگی  وثروت و سربلندی پدر ومادره ❤❤❤💙💚💛❤❤❤

تازه من خیلی از دست بچه عصبانی بشم و دقم داده باشه نگاه خشمگین بهش میکنم همونم عذاب وجدان میگیرم

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
مثلا بچه نوزاد که کتک میخوره چطوری بره بگه آقا پلیسه مامانم منو میزنه؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نوزادم مگه کسی میزنه؟ کسی که اینکارو کنه کلا صلاحیت بچه داشتن نداره بنطرم

مگه میشه بچه رو بزنی ؟؟؟

البته خیلی افراد احمق خرسه گنده یه ۱۲ساله رو میگن بچه و میزارن هررررچی دلش میخاد بگه هرررچی دوس داره حرف زشت بزنه من با اینا مخالفم و عقیده دارم باید بزنی تو دهتش تا ادم شه یک نمونش بچه خواهرشوهراحمقم .

وسط خونه غلت میزنه صدای حیوون درمیاره هرچی دلش میخاد جلوی جمع میگه حرفای زشت بقیه هرهر میخندن عوض دعواش کنن

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

کی از کتک خوردن بچه دفاع کرد؟!😲

من پیش اومد که به جای اینکه به استارتر فحش بدم مثل بعضیا، سعی کردم با لحن آروم دلداریش بدم و بهش بفهمونم که درکش میکنم

شاید این کارم باعث شه طرف یه کم دلگرم شه

یه کم آروم شه

🖤

دیگه نوزادم مگه کسی میزنه؟ کسی که اینکارو کنه کلا صلاحیت بچه داشتن نداره بنطرم

چه نوزاد چه ۵ ساله چه ۱۰ ساله

فک میکنی بچه بلند میشه میره اداره پلیس میگه مامانم منو زده؟؟؟

دیگه آدم بالغ که کتک نمیزنن که بخوادم بره شکایت کنه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

فکر کن همچین قانوی تو ایران بذارن🙄اونوقت باید نصف بیشتر پدر ومادرا برن زندان  ماها نسلی بو ...

اره والا . کتک خور مامانامون بودیم .هرچی دق و دلی بود سرمون در میاوردن .

بچه های حالا میشینن فیلم مستهجن میبینن خونوادهه انگار ن انگار میگن حالایی ان اینا فرق دارن عقلشون بیشتر میکشه 

اه اه

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!