2821
2789
عنوان

کیا مستاجرن

2243 بازدید | 72 پست

خانوما از اولویت های اقتصادیتون بگید چه کاری مهمه که انجام ندادین چه خرید بزرگی دارین که مونده

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما مستأجریم در کل هیچ خریدی انجام نمیدیم فقط مواد غذایی نه مرغ و گوشت و برنج😔 فقط سیب زمینی تخم مرغ روغن و بعضی حبوبات میخریم😳هر روز غذای ساده درست میکنم هیچی برای خودم نمیخرم هیچ خرجی برای خودم نمیکنم یعنی پولی نداریم که خرج کنم خواهر الان موعد خونه رسیده قلبم داره از حلقم میاد بیرون که قراره چقدر کرایه رو زیاد کنه دیگه فکر کنم بدبخت تر میشیم😢 خدایا خودت همه رو صاحب خونه کن🙏

ما مستأجریم در کل هیچ خریدی انجام نمیدیم فقط مواد غذایی نه مرغ و گوشت و برنج😔 فقط سیب زمینی تخم مرغ ...

عزیز دلم چقد پستتو خوندم غمگین شدم

انشالله خدا کمکت میکنه اگه بچه نداری خودتم برو سر کار پولاتونو پس انداز کنین و وام بگیرین از خانواده هاتون کمک بخواین مگه شغل شوهرت چیه 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
ما مستأجریم در کل هیچ خریدی انجام نمیدیم فقط مواد غذایی نه مرغ و گوشت و برنج😔 فقط سیب زمینی تخم مرغ ...

گلم من هم خونه م بزرگه هم ملک داریم هم دوتا ماشین 

ولی شوهرم اخلاقش از ۱۰ نمره ۴ هست خیلی عذابم میده برا پول ارامش و سلامتی مهمه نه خرید اینارو گفتم که بدونی وضعیتمو و غصه نخوری

عزیز دلم چقد پستتو خوندم غمگین شدم انشالله خدا کمکت میکنه اگه بچه نداری خودتم برو سر کار پولاتونو پ ...

هی خواهر هیچ کس کمکمون نمیکنه من نمیتونم برم سرکار یعنی خودم خیلی دوست دارم ولی شوهرم تعصبیه نمیزاره برم خودش تو فست فودی کار میکنه ماهی 900 تومن میگیره با یارانه میشه 1 تومن خیلی سخته😢

امیدوارم هیچ کس مشکل مالی نداشته باشه که خیلی سخته😳

گلم من هم خونه م بزرگه هم ملک داریم هم دوتا ماشین  ولی شوهرم اخلاقش از ۱۰ نمره ۴ هست خیلی عذاب ...

عزیزم امیدوارم همه مشکلاتت حل بشه و به خوشبختی و آرامش برسی دوست خوبم🙏ممنونم از دلداریت گلم چه خوبه که دوستی به خوبی شما دارم❤

کدوم‌شهر هستید

چقدر پول پیش دادید چقدر اجاره میدید؟خونه چند متری هستش

عزیزم امیدوارم همه مشکلاتت حل بشه و به خوشبختی و آرامش برسی دوست خوبم🙏ممنونم از دلداریت گلم چه خوبه ...

ممنون گلم همچنین اینو بگم هیییییچ کس ۱۰۰ در ۱۰۰ راضی نیس از زندگیش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز