2777
2789
عنوان

ترک دوستی

486 بازدید | 18 پست

سلام دوستان میشه کمکم کنید

یک نفر از دوستانم که رابطه عاشقانه با جنس مخالف داشته و الان میخواند بخاطر دلایلی از اون طرف جدا بشه ولی میترسه و حس میکنه قدرتشو نداره الان از من کمک خواسته میشه راه حل بهم بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم خيلي كلي گفتي اطاعات كافي ندادي .

چی بگم: طرف اصلی که میخواد جدا شه یک پسره که اتفاقات تا زمانی که همکلاسی بودیم خیلی مذهبی بود البته شاید ظاهر مذهبی داشت اول هم خود دختره بهش پیشنهاد میده و اونو از سر اینکه خلا تنهایی رو توی زندگیش داشته سراغ اون میره

توشرايط جامعه ما، تو اين محيط هاي فرهنگي اي كه ما بزرگ ميشيم در اكثر مواقع روابطي كه از طرف دختره شروع ميشه اون رابطه از نظر پسرا جدي گرفته نميشه. و بيشتر مواقع دخترها بيش از حد به پسرها در چنين روابط بها ميدن.

پسر اگه واقعا نمي خوادش جدا شه جدايي در دوستي خيلي بهتر از بعدهاست. ولي اميدوارم كه در اين رابطه از دختر استفاده جنسي نكرده باشه. چون در اون صورت مسئله كمي مشكل ميشه.

توشرايط جامعه ما، تو اين محيط هاي فزهنگي اي كه ما بزرگ ميشيم در اكثر مواقع روابطي كه از طرف دختره شر ...

خودش میگه نه رابطه ای فراتر از دست هم بگیریم نداشتیم...دختره در حین حالی که بااینه ظاهرا با یکنفر دیگه ام هست ولی دایم برای این زنگ میزنه و از دلتنگی گریه میکنه

پس پسره نگران جدا شدن از چنين شخصي نباشه.دختري كه خودش به پسر پيشنهاد داده و كنار همين هم با يكي ديگه ست مورد داره. بهتره همون جدا شه.

و چيز ديگه اينكه تو مبادا با چنين پسري دوست شي. چون هينه اينكه با اونه با تو حرف ميزنه و مي خواد كمكش كني از اون جدا شه تا با تو باشه. چنين پسرهايي قابل اعتماد نيستن. فردا تو رو هم دور ميزنه.من به حرفي كه زدم ايمان دارم و به عنوان خواهر ميخوام كه كمكت كرده باشم.

ممنون...من با این طرف شش ساله بعنوان یک همکلاسی و بعدش بعنوان یک دوست در کنار هم بودیم و اجازه ندادم پاشو فراتر بذاره ولی ممنونم از تو که بازم بهم یادآوری کردی...حالا به نظر تو چطور میتونه بدون عذاب وجدان ازش جداشه...دختره با گریه ها و التماسهاش دیوانش کرده

من دقيقا اول تا اخر حرفاي پسر رو نشنيدم 

خودتو بزار دقيقا جاي دختر، تو اگر با پسري مثل همكلاسيت بودي چيكار ميكرد تو راضي ميشدي باهاش كات كني؟

و چيز ديگه يك سري ادما نه ميگن ولي باز دلبرهاشون رو مي كنن اونها منطقشون اينه كه نميخوان جدايي از سمت خودشون باشه يا دلي بشكونن ولي غافلن از اينكه جدايي دل شكستن رو به همراه داره چون تصميمشون يك طرفه ست.پس اگه قصدشون جديه جدي باشن و بادلبريهاشون طرف رو دو دل نكنن.

و عزيزم تو دفتر مشاوره نداري

دخالت نكن

و مطمئن باش ادما با سانسور حرفاشون رو ميزنن

تو باهاش نباش و تو الان حق داري با پسري باشي و عشق در زندگيت داشته باشي و كسي هم عشق در زندگيش داشته باشه اجازه نداره با جنس مجرد ديگه اي تا اين حد تا جزئيات باهاش صحبت كنه.

عزيزم وقتتو فكرتو صرف زندگي و يافتن عشقت كن و تا دورتو خالي نكني عاشق نميشي.