2789
عنوان

موی چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 4276 بازدید | 32 پست
یعنی با سرکه شستی دیگه چرب نشد

یک هفته زمان میبره ولی کم کم درست میشه . من خودم روزی سه بار میرفتم حموم بخاطر این وضع الان روزی ی بار یا یک روز درمیون میرم خ راحت شدم . سرکه رو بریز رو سرت زیاد نمونه ها ۵ دقیقه الی ده دقیقه هر دوروز این کار کن . یکمم سرکه سیب بریز توی شامپو هم از موخوره پیشگیری  میکنه و هم چربی مو رو میگیره  بعدش بشور سرت رو ... ی شامپو کلیر مخصوص موهای چرب هم بگیر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه راه درمان طبیعی میخوام.یکی از دوستام میگفت گل سر از عطاری بگیر بزن خیلی خوبه 

ب هیچ وجه نکن این کارو یکی ب منم گفت زدم پدر موم در اومد . گل سر شور اگر مال داهات باشه خوبه اونم واسه ریزش ... ن چربی سر . 

وااااای از دست موهای چرب منم همینطورم٬٬٬گفتن سرکه سیب بریز تو شامپوت بزن به سرت انجام دادم ولی اینقد سرم میخاره که فکر میکنم شپش گرفته موهام خخخخ

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ب هیچ وجه نکن این کارو یکی ب منم گفت زدم پدر موم در اومد . گل سر شور اگر مال داهات باشه خوبه اونم وا ...

افرین تازه چربیشو بیشتر  میکنه من امتحان کردم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
 یک هفته زمان میبره ولی کم کم درست میشه . من خودم روزی سه بار میرفتم حموم بخاطر این وضع الان رو ...

سرکه سیب اماده هست بگیرم؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
تازه مورو میکنه موقع اب کشی ... در نمیاد ک از مو .. یادم میاد چ بلایی سرم اومد تو حموم اشکم در میاد& ...

والا من هر راهی رو بگید رفتم اکثرن رو٬٬٬ولی فایده نداشت دکترم رفتم شامپوی که داد خوب بود فقط گفت ادامه بده وقتی تموم شد که ندادم یعنی شامپو که تموم شد جلدشو پرت داده بودم اسمشم یادم نبود که ازش بگیرم 

سرکه سیب اماده هست بگیرم؟

آره عزیزمهست . هم  طبیعیش هست هم  صنعتی. طبیعش ۴۰ هزار صنعتی همه قیمته هست من یبار گرفتم ۴ ی بار گرفتم ۸ ی بار گرفتم ۱۵ ... ۱۵ خوب بود . الانم طبیعیش رو از خونه مامانم کش رفتم .بدنمم با سرکه  لیف میکشم چربی یدنمم گرفته ... چربیم طوری بود ک انگار روغن ریختن رو بدنم 

عزیزم اون روش ک گفتم استاد خیر اندیش ب من گفتن حالا دوست داشتی امتحان کن اگر نتیجه دیدی برای ح ...

کدوم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
سرکه رو امتحان کن . بهم اعتماد کن نتیجه ا رو دیدی تگم کن 

دوسه بار سرکه سیب زدم ولی خیلیییییی سرم بعدش میخاره