2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 35 پست
چرا واقعا؟ مگه یه پیام کاری چیه؟

خب دیگه یه حس درونیه وگوشی هم شخصیه مردوزن دوست ندارن یه غریبه جنس مخالف به شریک زندگیشون حتی پیام کاری بده بهتره درک کنی وبیشترازاین حساسش نکنی

برای ارتباط باخداواسطه وشفیع نتراشید...بزرگی چون اونیازی به واسطه ندارد....فقط خودخدا😙😙😙
خب دیگه یه حس درونیه وگوشی هم شخصیه مردوزن دوست ندارن یه غریبه جنس مخالف به شریک زندگیشون حتی پیام ک ...

آره فکر کنم بخاطر همینه، چون بهم میگه تو هنوز احساس نمیکنی شوهر داری، نمیدونم چرا وقتی این کار میکنه نمیتونم ببخشمش تا چند روز ناراحتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره فکر کنم بخاطر همینه، چون بهم میگه تو هنوز احساس نمیکنی شوهر داری، نمیدونم چرا وقتی این کار میکنه ...

ناراحت نباش والااگه شوهرمن همچین چیزیومیفهمیدحتی همین پیام کاریو زندم نمیذاشت توکه شوهرت خیلی منطقی برخوردکرده

برای ارتباط باخداواسطه وشفیع نتراشید...بزرگی چون اونیازی به واسطه ندارد....فقط خودخدا😙😙😙
ناراحت نباش والااگه شوهرمن همچین چیزیومیفهمیدحتی همین پیام کاریو زندم نمیذاشت توکه شوهرت خیلی منطقی ...

مرسی عزیزم از اینکه باهام حرف زدی، به قول خودش باید درک کنم که شوهر دارم و این پیام دادنا کار خوبی واسه خانوم متاهل نیست ولی انقدر همین چند تا خانومی که تو شرکت داریم با مردا راحتند و صد تا گروه تلگرامی باهم عضوند و عکس های اینستای همو لایک می کنند و  با هم رستوران میرند و ... من فکر می کردم یه پیام کاری دیگه چیزی نیست ولی هست

مرسی عزیزم از اینکه باهام حرف زدی، به قول خودش باید درک کنم که شوهر دارم و این پیام دادنا کار خوبی و ...

۰فدات شم عزیزم بیخیال اون خانماشو غیرازمحیط کاردلیلی واسه رستوران رفتن نیست مگه اینکه متاهلی باهم رفتوآمدخانوادگی داشته باشین...درکل رعایت کن که انشاالله به زندگیت لطمه ای نخوره که هیچی وهیچکی جزشوهربه درد زن نمیخوره

باهاش چی کار میکنی؟ ببین شوهر من خوبه ها میدونه سر کار همه همکارام مردند و همه چیز میدونه ولی یهو ما ...

کاری نمیکنم هردفعه بحث میکنیم البته من کارم جوریه که فقط من خانمم اونجا,مابقی همکارام همه اقا هستن . طبیعیه مردا همشون اینطورین