2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 35 پست
از الان درمانش كن باهاش صحبت كن ممكنه بدتر هم بسه

سه ساله با همیم، حدود9 ماه نامزد بودیم 9 ماه عقد و یک سال و 9 ماهه عروسی ، همیشه همین بوده 

خیلی خوبه ها همکه کار واسم میکنه ولی ماهی یه بار دعوامون میشه سر یه چیز که شک کرده

توهم هرروزگوشیشوچک کن که مثل خودش باشی یعنی مقابله به مثل بعدم اگه ناراحت شد بگوپس منم ناراحت میشم ک ...

گفتم بهش میگه بیا چک کن، اون همکار خانم نداره، کلا به خانوم ها خیلی برخورد سرد و رسمی داره 

منم خیلی سنگین رفتار میکنم ولی خب کاری پیش میاد من تقریبا همه همکارام آقان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم حساسه.منم مراعات میکنم.کاری باشه تو محل کار حرفامو میگم.دیگه خونه پیام نمیدم.با پیام دادن و ...

خونه نبود عزیزم، سر کار بودم، ما یه مجوعه شرکتیم که با هم کار می کنیم، به یکیشون یه کد مربوط به تخصیص ارز و این حرفا بود پیام دادم 

گفتم بهش میگه بیا چک کن، اون همکار خانم نداره، کلا به خانوم ها خیلی برخورد سرد و رسمی داره  من ...

ولی خب حق داره من شوهرم شکاک نیست ولی قبلا که سرکارمیرفتم محیطم خیلی مردونه بود بدش میومد غر میزدچه برسه که پیامم به همکارامم بدم به نظرمن هرمردی بدش میادآخرشم که ازکاراومدم بیرون

برای ارتباط باخداواسطه وشفیع نتراشید...بزرگی چون اونیازی به واسطه ندارد....فقط خودخدا😙😙😙
خب منم اینطوریه کافیه بفهمه با ی جنس مخالف حرف زدم 

باهاش چی کار میکنی؟ ببین شوهر من خوبه ها میدونه سر کار همه همکارام مردند و همه چیز میدونه ولی یهو ماهی یه بار گیر میده

مردا پیام کاری وغیرکاری سرشون نمیشه بفهمن برزخ میشن فقط شوهرتواینطورنیست والا من اگه بفهمم شوهرم به همکارخانومش پیام کاری حتی میده بدترمیکنم قشقرق راه میندازم چه برسه به مرداکه غیرت دارن

برای ارتباط باخداواسطه وشفیع نتراشید...بزرگی چون اونیازی به واسطه ندارد....فقط خودخدا😙😙😙
ولی خب حق داره من شوهرم شکاک نیست ولی قبلا که سرکارمیرفتم محیطم خیلی مردونه بود بدش میومد غر میزدچه ...

بهش میگم بیام بیرون میگه نه من همه جا به کار تو افتخار میکنم، همیشه خوبه بعضی وقتا قاطی میکنه ولی اذیت کنندست

مردا پیام کاری وغیرکاری سرشون نمیشه بفهمن برزخ میشن فقط شوهرتواینطورنیست والا من اگه بفهمم شوهرم به ...

محیط کار من همه آقان، تو یه ساختمون حدود 300 نفر ادمه شاید 50 تا خانوم داشته باشه، دور تا دورم همه مرد نشسته، خب همه اینا رو میدونست

سرم درد میکنه به این فکر می کنم که به من شک میکنه، من با لباس فرم میرم سر کار ، آرایش در حد یه رژ و کرم پودر، سر کار با آقایون تا کاری پیش نیاد حرف نمی زنم، اصلا بخاطر همین تنهایی اینجا میام نی نی سایت اون وقت به من شک میکنه