2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم 😢😢😢

617 بازدید | 43 پست

من یک زن 30 ساله ام که مامانم از بچگی بین ما دوتا خواهر و برادرم فرق گذاشته و همیشه داداشمو بیشتر دوس داشته. من 30 سالمه و هنوز بخاطر سیراب نشدن از محبت مامانم گاهی وقتا قلبم میسوزه و کلی گریه میکنم. مخصوصا اینکه خونمون نزدیکشونه اما حتی یه زنگ نمیزنه حالمو بپرسه هر وقتم میرم خونشون جوری بهم میفهمونه که خستس و باید زود برم خونمون. آ ه ه ه ه خدااااا. من مامانمو خیلی دوس دارم خدا حفظش کنه

توروخدا کمکم کنید من نمیخوام در آینده نزدیک که بچه دار شدم مثل مامانم محبتمو نتونم به بچه هام انتقال بدم همش میترسم پسردار بشمو دوسش نداشته باشم بخاطر گذشته پر از غصم 😢😢

هیچ وقت نشد بوسم کنه دستمو بگیره بغلم کنه یا حتی با محبت صدام کنه😢😢 اما داداشمو چرا

برعکس بابام

شوهرم خیلی دوسم داره دلداریم میده اما هیچی خلاء محبت مامانمو برام پر نمیکنه هییییچی

دلم خیلی گرفته 

باز با خواهر بزرگم خیلی با محبت تره

از پسردار شدن میترسم

اوووووو ۳۰سالته😐وانقدرحساسی

من از۱۲سالگی روی پای خودمم اصلانمیدونم مادرچیه☺

انوقت غصه می خوری بغلت نکرده دیگه بعضی ها نشون نمیدن 

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااا 😐عزیزم.... خودتو ناراحت نکن.... . والا من از 14سالگی تا الان که 21سالمه ذره ای احساس کمبود محبت نکردم با اینکه مادرم اصلا محبت نکرد ولی برام مهم نبود و نیست... اتفاقا میگم ای کاش بشه برم تو یه شهر دیگه زندگی دور باشم ازشون در آرامشم.  

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی بازهم خدا رو شکر کن که همسرت بهت محبت میکنه تو الان بیشتر وقتتو با شوهرت هستی و محبت اون مهم تره 

به این چیزام فکر نکن اتفاقا فکر کنم تو خیلی خوب میتونی محبتتو تمام و کمال نثار بچت کنی موفق باشی

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

به شوهرت گفتی؟؟؟؟ من که واالله پدر و مادرم میذارنم رو سرشون و حلوا حلوام میکنن ولی چون برادر و خواهر مجرد دارم و راهشون دوره زیاد خونه م نمیان، شوهرمم مرد فوق العاده ایه، ولی بازم چند وقت پیش کوبید تو سرم که خونواده ت خونه دخترشون نمیان. باید جوری رفتار میکردی که همسرت مطلع نشه.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
مطمئنی خودت به مادرت محبت کردی؟ مثلا واسش کادو میخری؟ تو بهش گفتی دوست دارم؟ 

نه اصلا نمیتونم چون یادم نداده . شوهرم هر وقت میره خونه مادرش اونو بغل میکنه حتی بعضی وقتا رو پای مادرش خوابش میبره. بعضی وقتا که حالش گرفتس خودم بهش میگم پاشو بریم خونه مامانت یکم رو پاهاش بخواب آرومت میکنه 

من برا مادرم از بچگی خودم کادو میخریدم اما دوستت دارم گفتنو هرگز 

تو لحظات سخت زندگیم دلم میخواست یکبار مامانم بهم بگه مامان غصه نخور درست میشه اما دریییییغ

اونوقت مادرشوهرم همش سر بچه هاشو میبوسه میگیره تو بغلش میگه مامان غصه نخور برات دعا میکنم.

براتون خنده داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ درکم نمیکنید اما من تشنه دلگرمی دادن مامانمم

اینارو به شوهرت میگی پس فردا تو دعوا ممکنه بت بگه تورو که مامانتم تحویل نمیگیره. دوست داری اینجوری ...

دقیقا... من اصلا گله ای از خونواده م نکردم و نمیکنم چون درکشون میکنم که واقعا براشون سخته، ولی بازم شوهرم چنند وقت پیش تو بحث به روم آورد.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
خب به مامانت رک بگو.ببین جوابش چیه

بارها تو بچگی گفتمو گریه کردمو هیچ فایده نداشته جون مادربزرگمم همینحور بوده و کلا پسر دوست بودن الانم که مادرم 50 سال به بالا داره خود مامانمم بعضی وقتا گریه میکنه نیگه مامانم منو دوس نداره

این حرفا رو باید تو سینه ت دفن میکردی ن اینکه بیای و ب شوهرت بگی 😓

تحملش سخته اتفاقا درددل با شوهرم بد نیست چون جنبشو داره اتفاقا همیشه طرف مامانمو نگه میداره میگه تو زیادی حساسی اونا قدیمین حق دارن نتونستن مثل پدر مادرای الان باشن با بچه هاشون