2789
عنوان

خانمابیاین

138 بازدید | 24 پست

دیشب تاپیک زدم جوابی نگرفتم خدابهم دوتافرشته سالم وخوشگل داده ازش ممنونم ولی نمیدونم چه مرگم شده الان ۱هفته رفتم توفکر پسردارشدن میترسم ناشکری شه همش پیش خودم میگم چرا واسه دومی تحت نظر دکترنبودم تاپسرشه.الانم میترسم سومی دخترشه ازطرفی دلم میخوادپسرشه

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی بچه سومم میخوای بیاری؟؟  بیخیال بابا چه حوصله ای داری

با اینکه بارداری سختی دارم اره دلم میخوادپسرداشته باشم مادرشوهرم همش متلک میگه ماشنیدیم میگن هروسی لیاقت دختردارشدن نداره اون برعکس میگه.اقامم باسومی مخالفه میگه من ازخدادوتابچه سالم خواستم داده 

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
با اینکه بارداری سختی دارم اره دلم میخوادپسرداشته باشم مادرشوهرم همش متلک میگه ماشنیدیم میگن هروسی ل ...

یعنی الان من بی لیاقتم آیا  ؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
الان باردارید؟

نه هنوزکوچولوم ۱ساله است

با اینکه بارداری سختی دارم اره دلم میخوادپسرداشته باشم مادرشوهرم همش متلک میگه ماشنیدیم میگن هروسی ل ...

من با حرف همسرت کاملا موافقم

عزیزم خواهر منم 2 تا دختر داره هرچی بهش میگن بزار یه پسر هم گیرت بیاد میگه نمیخوام تلاشی که بخوام برای سومی بکنم میزارم برای دخترام تا موفق بشن و به جایی برسن

برای اینکه منم نی نی دار بشم دعا کنید. خدا حاجت قلبی همتون رو بده

عزیزم مهم همسرته مگه واسه مادرشوهرت میخوای بچه بیاری

قدر دختراتو بدون و بهشون اعتماد به نفس بده

مامان دوتا دخمل ناز 😍
عزیزم اگه میخواین واسه سومی اقدام کنین هم خودتون هم شوهرتون زیر نظر پزشک باشین واسه پسر ولی بازم صدد ...

اره ولی دوروبریام یه جوری میگن نگران نباشی دوتادخترداری ..................کاش فکرش ازسرم بره بیرون.اقامم بادکتر رفتن مخالفه میگه اگه میخواهی ۷سال دیگه بعدش نه دکتر نه رژیم هرچی خدادادفقط سالم باشه

اره ولی دوروبریام یه جوری میگن نگران نباشی دوتادخترداری ..................کاش فکرش ازسرم بره بیرون.ا ...

بخدا شوهرتون راست میگن چه فرقی می‌کنه دختر و پسر سالم باشه همین عاشق دخترات باش به پسر فک نکن 

من کسی رو میشناسم دوتا دختر داشت واسه سومی کلی زیر نظر پزشک بود واسه پسر ولی بازم دختر شد

مامان دوتا دخمل ناز 😍

نمیدونم چرا قبلا توگوگل سرچ نکردم درموردپسر الان شب وروز کارم شده تحقیق درمورد پسردارشدن وای دوستم رژیم گرفتن واسه پسردارشدن هرچیزی نمیخوره اون یکی دوستمم بچه اش پسره کلا بامن قطع رابطه کرده 

نمیدونم چرا قبلا توگوگل سرچ نکردم درموردپسر الان شب وروز کارم شده تحقیق درمورد پسردارشدن وای دوستم ر ...

عزیزم به دور از شوخی،بیخیال حرف اطرافیانت باش.مهم سالم و صالح بودنه بچه هات هست.منم با حرف شوهرتون موافقم.

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
بخدا شوهرتون راست میگن چه فرقی می‌کنه دختر و پسر سالم باشه همین عاشق دخترات باش به پسر فک نکن  ...

دوستشون دارم ناشکری نمیکنم ولی عاشق پسرم.وای تی شرت وشورت لی بپوشمم کفش واسش بخرم.خودم ببرمش اریشگاه موهاش اونجوری دلم میخواد اصلاح بشه