2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکارکنم

94 بازدید | 15 پست

بچه هامن به شوهرم ویاردارم چیکارکنم همه حرفاشوکاراش رومخمه ولی اونم درک نمیکنه وبدترعصبیم میکنه بااینکه ۶ ماه دیگه خیلی دیرشده امابعضی وقتا میزنه به سرم سقطش کنم 😔

بدبخت شوهرايي كه به اسم بارداري كلي بلا سرشون ميااد😐😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ازکمکت واقعا🙁

قابل شمارو نداشت😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واییی دیونه این حرفها رو‌نزنن خب همه ویار میکنن حالا ب چیزای خاص مال ت هم اینجوری بزار ب دنیا بیاد م ...

آخه هیچکدوممون واسه اون مهم نیستیم یذره هم به مااهمیت نمیده

قبلااگه اشتباهی میکردخیلی زودمیبخشیدمش ولی الان نمیتونم رفتارشوتحمل کنم دوسدارم برم یجاک اون نباشه ت ...

واااا شوهرته ها پدر همون بچه ب خودت تلقین نکن اصلا  که ویار داری  آروم باش هی باخودت تکرار کن که دوسش داری  ب خوبی هایی که بهت کرده فک کن کارایی که واست انجام داده 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
خیلی دوسدارم اینکاروکنم ولی اخلاق گندش جلومومیگیره

شاید بخاطر اینکه چون خودت ویار داری بهش و ازش بدت میاد ناخوداگاه یکاری میکنی اونم بدرفتاری میکنی رفتار خودتم درنظر بگیر ببین چطوره

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
شاید بخاطر اینکه چون خودت ویار داری بهش و ازش بدت میاد ناخوداگاه یکاری میکنی اونم بدرفتاری میکنی رفت ...

آره خب رفتارخودمم خیلی عوض شده حس میکنم قبلاخیلی احمق بودم ک بااخلاق گندش بیکاریش وهزارتامشکل دیگش کنارمیومدم