2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😈😈😈😈😈😈خوبی؟

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بعضی از فیلم ها جدا از ناگهانی بودن صحنه ها یا شوکه شدنشون فضای خونه رو هم درگیر میکنن بعضی ها هم ورد میخونن در حین اهنگ و ما نمیفهمیم هدفشون کلا جالب نیست من خودم نمیدونستم اینارو تا به چشم خودم دیدم خواهشا نگاه نکنید

🍃هرکجاهستم باشم آسمان مال من است🍃

سلام دوسن عزیزم 

چی دیدین ؟ 

من پریشب the boy 2 رو دیدم انصافا خیلی قشنگه اسمش ترسناکه ولی خیلی خوبه 

اگه دیدین خوباشو 

اگ سراغ دارین خیلی بی نهایت ترسناک بگین لطفا ممنونم ازتون 

وای من قبلنا خیلی میدیدم اونم ۴ صبح تنهایی  چنتاشون آخر فیلم نوشت حقیقت بود دیگه اون آدم سابق ...

چی بود اسماشون منم معمولا ترجیح میدم تو تاریکی و شب تنهایی نگاه کنم 

چی بود اسماشون ؟