2777
2789
عنوان

با من بودن یعنی؟

300 بازدید | 20 پست

خانمای گل سلام. امروز جشن خواهر دوستم دعوت بودم. من کلا اهل رقص نیستم. سر و سنگین میشینم و نظاره میکنم..... امروز از اول مجلس دوستم گیر داده بود که باید برقصی و اگر نرقصی ازت دلگیر میشم. راستیتش روی این رو ندارم تو جمع برقصم. هی بهونه میووردم و نمیرفتم. دوستان ابجی دوستم حدود 10 نفری بودن که اون ور سالن نشسته بودن. در حد سلام فقط میشناسمشون. کلا صمیمی نیستیم. دیگه اخرای مجلس دوستم و ابجیاش بزور من رو بردن وسط. البته قصدم تمجید از خودم نیست. بعضی از ابجیای گل نیان بگن الان از خودت خواستی مثلا تعریف کنی و .... . دارم مینویسم که شرح حالی داده باشم.... من قدم بلنده و هیکلی متناسب با قدم. یه ماکسی بلند اکلیلی پوشیده بودم که از قسمت کمر , کمربند میخورد و ظرافت پهلوها رو به خوبی نشون میداد.... موهای بلند بلوند و یه ارایش ملیح.... به محض اینکه رفتم وسط چنان صدای کل و جیغ و سوتی گوشم رو کر کرد که موندم چی شد..... نگاه کردم دیدم جمعیت به خصوص همون دوستان ایجی دوستم چنان دارن کل میکشن و دست میزنن و نگام میکنند که شاخ در اوردم.... با اینکه اهل رقص نیستم ولی رقص قشنگی دارم..... از اونجایی که ادم حساسی هستم از غروب فکرم درگیر این هست چرا برای ورود بنده به وسط چنین عکس العملی نشون دادن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐  بله  با شما بودن  

از فرطه شگفتی و جمال و زیبایی شما  کف نمودند و خشتکها دریدن 😂😂😂 

البته شوخی کردم  اما خوب از تعریف کردنت و  توصیف ظرافت کمرت و ... بسیار شگفتی آفرین بوده واسشون و باهات حال کردن

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
خو خوششون اومده تشویقت میکردن واسه رقص

اخه هیچ صنمی باهم نداریم. از خود دوستانشون میومدن وسط بخاطر اون رفاقته از این کارها میکردن... من که غریبه بودم. کلا مظلوم یه گوشه نشسته بودم.

😐😐😐😐  بله  با شما بودن   از فرطه شگفتی و جمال و زیبایی شما  کف نمودند و خشت ...

هههه دمت گرم..... نمیدونم والا. چی بگم. البته بعد دوستم گفت خاک بر سرت اینقدر قشنگ بلدی برقصی و هیچ جا رو نمیکنی....  

حالا ک خیلی اصرار داری اصن با شما نبودن با دوستت ک میشه خواهر عروس بودن😆

ههههه ایشون اینقدر از اول وسط بودن دیگه تکراری شده بود. البته رقاص خوبی هستن ایشون هم. مربی بود یه زمان