2777
2789
عنوان

تا کجا پیش میرید

338 بازدید | 27 پست

خانوادم با فردی که من انتخاب کردم به شدت مخالف هستن  و الان که راضی شدن میگن اگه بخوای با اون ازدواج کنی باید ما رو فراموش کنی مطمئن هستم با اون خوشبخت میشم اما نگرانم تغییر کنه اون وقت من بدون هیچ پشتوانه ای راه برگشت ندارم یعنی کارم اشتباهه!

حرف خانواده تو گوش کن

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لابد دلیلی داره خانوادت مخالفن

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

صد درصد اشتباه ،  نظره مثبت خانواده یکی از واجبات ازدواجه 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

فقط خانواده

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

تو از دید احساسی ب قضیه نگاه میکنی اما خانوادت دلسوزت هستن و منطقی و موشکافانه بررسی میکنن به احتمال زیاد نظرشون بهترین نظره ... بازم تصمیم با خودته اما اگر خدایی نکرده ب مشکل بخوری اونوقت بدجوری بی پشت و پناه میشی با یه کوله بار سرزنش 

حتما حتما برید مشاور، یا تو خانوادتو قانع میکنی یا اونا تورو. مشاور رو فراموش نکن

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

وقتی شما برایه خانوادتون ارزش قائل نیستین و میتونین بخاطر یک نفر قیدشون رو بزنین توقع نداشته باشین برایه خودتون کسی ارزش قائل شه

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

استارتر جون مادرت سرگذشت منو که تو تاپیکام هس بخون یه روزی تو جایگاه تو بودم و عین تو فک میکردم بخون ببین به چه روز سیاهی افتادم😢

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊