2821
2789
عنوان

واقعا خستم

98 بازدید | 6 پست

چقدر مردا پرتوقعن 

من زمانی ازدواج کردم کاش به شوهرم میگفتم کارخونه بلدنیستم که کمی باهام راه بیاد

انگار مامانشم کل خونه روتمیز کنم اقا راحت بیاد تو 

ناهار به سرعت اماده باشاصلا به دخترکوچکم هم نمیرسم 

اینارو باید تو خونه باهاشون تمرین میکردن

من پسرم ۶ سالشه بهش میگم مثلا سفره پاک کن میگه مامان مرد که کار نمیکنه

مییگم عزیزم نه مرد هم ب اندازه زن کار میکنه

زود پاک میکنه😃😃

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

منم همینم شاغلم ناهارم رو با شام شب قبل باید بپزم خونه بزرگه همه جا رو میشورم میسابم برق ميندازم آرایش میکنم عطر میزنم کار میکنم شوهرم وقتی مياد خونه همون لحظه میوه چای شکلات تخمه آجیل براش میبرم خودم باز برميگردم آشپزخونه.... اما اون آخرشب فقط يه شب بخیر ميگه می خوابه.... ای دریغ 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همینم شاغلم ناهارم رو با شام شب قبل باید بپزم خونه بزرگه همه جا رو میشورم میسابم برق ميندازم آرا ...

الهی 

من اعتصاب کردم خانداری نمیکنم غذای معمولی درست میکنم باید بقهمه کار زن ومرد عین همن 

چقدر به خونه 300 متری هرروز هروز برسی 

من نازپرورده بودم تاره اگرم کارنکردم چون واقعا قوه کارکردن ندارم الان هم ریه ام حساس شده هم تاندون دوتا دستام درحد بیکارین زانوهامم ازبس سرپام درد گرفتند

ظاهر پذیرایی رو تمیز نگه دار بقیه رو ول کن من ديگه خسته شدم مرد که از در خونه مياد تو فقط تمیزی پذیرایی رو میبینه البته شوهر من هرروز ده بار داخل یخچال رو چک میکنه و تمیزه اما منم خسته میشم کار دارم درس دارم اصلا وقت برا خودم ندارم 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟