اون رمان ک ما نامزد بودیم کارای ما همش لوس بازی بود ولی الان بچه هاشون هنوز نامزدیشون رسمی نشده ی کارایی مبکنن ادم شاخ درمیاره ولی کسی بعشون نمیگه لوس بازی شانس ما بود پیش هم مینشستیم ناراحت میشدن حرفی میزدیم میشدیم لوس امروز خیلی از کارای خواهرشوهرم ناراحت شدم اومده بود همش پز دامادشو میداد ک فلان ماشینو داره و خونش خیلی بزرگه چطوری جهیزیه بگیرم و ....اومده بودفقط پز بده حالا خوبه خودش دلش نمیخواست این پسره دامادش بشه بخاطر دخترش قبول کرد بعدازچهارسال من شنیدم خیلی خوشحال شدم ک بهم رسیدن و اصلا بهش حسودی نمیکنم فقط از این حرصم میگیره چراکارای ما لوس بازی بود وای کار دخترش ن
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا از دهنت بشنوه دلم میخواد منم راحت زندگی کنم ولی خدا خودش میدونه فقط واسه راحتی خودم میخوام ن پز دادن ب کسی خیلی امروز دلم شکست هیچ وقت بخاطر داشته هام بکسی پز ندادم من تو خونه پدرم خیلی چیزا داشتم و راحت زندگی کردم ولی الان یمدتی میشه خیلی تو فشاریم ب خرکسیم ک میگم قبول نمیکنن ک نداریم و سخت میگذرونیم
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
تغیر تو همه ی زمینه ها شما الان و با پنج سال قبل مقایسه کن همه چی فرق کرده از لباس پوشیدن بگیر تا سلایق مردم
هنجار ها ناهنجار شدن ناهنجاری ها عادی شدن عقاید فرق کرده
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
من و خواهرم باهم نامزدیم اونا بزرگتر از ماهستن یکم شده نصف شب هم باهم.میرن بیرون اصلا کسی کاری نداره باهاشون بعد نامزد من چون سربازه فقط جمعه ها که کل خانواده هستن میاد بعد بابام میاد به من میگه زیاد باهم صمیمی نشید یعنی میسوزم ها