2777
2789
فقط دوس دارم انتقام بگیرم ازش دلم داره میترکه بخدا

با انتقام فقز خودت اذیت میشی

ی اشتباه بوده این اشتباهو از زندگیت پاک کن

بی خیالش شو

صبور باش...اتفاقات عالی غیرمنتظره رخ میدهند
با انتقام فقز خودت اذیت میشی ی اشتباه بوده این اشتباهو از زندگیت پاک کن بی خیالش شو

اون میخوادتوافقی تموم شه چرابه آرزوش برسونمش😭

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون میخوادتوافقی تموم شه چرابه آرزوش برسونمش😭

ن توافقی ک ن

بهش بگو یک سوم یا دویست سیصد میلیون پول بده تا توافقی جدا شدیم

صبور باش...اتفاقات عالی غیرمنتظره رخ میدهند
ن توافقی ک ن بهش بگو یک سوم یا دویست سیصد میلیون پول بده تا توافقی جدا شدیم

اون هزارتومنم نمیده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
توان کشمکش های دادگاهو داری در ضمن چون عقد بودی مهریت نصف میش و قسط بندی و شوهرت میتونه طلاقت نده

عزیزم وکیل گفته میتونی تقاضای تعیین تکلیف کنی بعدطلاق بگیری نمیدونم تاچه حدراسته

آخ ک دلم شکست پیامش رو دیدم..‌‌‌‌‌‌‌... خیلی سخته سخت تر از حد تصور ک شوهرت بنویسه خواهش میکنم بیا توافقی جدا شیم..... وقتی ب من این اس رو فرستاد میخواستم بمیرم. البته خواهش هم نکرد گفت زشت میر پاتال باید بیای توافقی جدا شیم....‌ استارتر عزیزم شاید هیشکی اینجا اندازه من تو موقعیت تو قرار نداشته باشه من میدونم روحت چقد زخمیه میدونم چقد منتظری ک بیاد بگه همه این حرفا یه شوخی کوچیک بود میخوای رفتارش رو تغییر بده و تو با جون و دل بش یه فرصت دیگه بدی اما ( از اون اماهای ک همه مون بدمون میاد) همسرت قصدش زندگی نیس...... دوست داری تجربه م رو بگم؟! کامل حذفش کن خطت رو عوض کن بلاخره همسایه اید و شماره خونتون رو هم داره اگه بخواد بیاد منت کشی و معذرت میتونه پیدات کنه.پیعام بفرست ک توافقی به شرط نصف مهریه م تمومش میکنم. یک ماه هم فقط رو این خواسته ت اصرار کن‌ بعدش ک حسابی چزوندی و ب غلط کردن افتادن سر یه مبلغی ک میدونی میتونن بدن توافق کن. مهریه من ۶۰۰ تا بود وقتی با فحش و قهر و تهمت اومدن خونمون گفتن باید طلاق بگیری هیچوقت یادم نمیره. اینکه باباش میگفت تو پسر منو مجبور کردی بیاد تورو بگیره!!!! هرررررر تهمتی فکرش رو بکنی زدن. هر دروغی 

وکیل گرفتم وکیلم سه چهار بار رفتن پیش وکیلم اما وکیلم همش میگفت فقط دادگاه و نصف مهریه..... بقیه ش رو تو پست بعدی میگم

سری ِآخر ک رفته بودن پیش وکیلم ننه بابای پفیوزش یه دل سیر گریه کرده بودن و التماس ک توروخدا بهشون بگو ب ما تخفیف بدن ک تموم کنیم( ببین حتی یکبار هم نگفتن بیا سر زندگیت..... و همیشه از این سوختم) وکیلم اومد پیشم گفت اگه میخوای بریم دادگاه و نصف مهر رو بگیریم ولی یادت باشه این پروسه حداقل سه ساله ست و اینکه سالی دو سه تا میده. ولی صلاحدید من اینکه ک الان ک سه چهار ماهه ب گه خوردن افتادن بیای با منت سر یه مبلغی توافق کنی و یه ماهه تموم شه من کاریو ک وکیلم گفت کردم. بعدش ک پدر شوهرم دید اینو قبول کردم زنگ زد ب وکیلم ک الان نداریم بعد طلاق پولو میدیم (ببین حتی سر وکیل هم فک میکردن میتونن کلاه بزارن) ک وکیلم گفته بود کیو میخوای گول بزنی؟ تو با من طرفی مگه من میزارم زن صفت( با عرض معذرت از خانمها) خلاصه دوماهم اونا دنبال تخفیف یا فرار از مهریه بودن. بعدم پدرشوهرم ب وکیل گفته بود مگه تو طلاق توافقی مهر میدن؟؟؟ من نمیدونستم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اوسکول فقط یه اسم از طلاق توافقی شنیده بود فک میکرد اون طوری زندگی منو از هم میپاشوند و تامام

استار اگر دختریتو ازت گرفته درسته عقدی ولی شناسنامت سفید نمیشه پس خیلی نامرده پس تا قرون اخر مهریه رو بگیر.....مهریه نده که بره راحت زن بگیره تو باشی و روح اسیب دیده؟ بخواد نخواد تهش قسط بندیم بشه باااید بده

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...

خلاصه اینم تجربیات من بود ولی خب چندتا نکته مهم وکیلت رو خیلی خیلی با دقت انتخاب کن. هروقت خواست بیاد با خودت یا خانواده ت حرف بزنه قبول نکن بگو ما وکیل گرفتیم ک رو در رو نشیم با وکیلم حرف بزنید . هرکیو فرستادن دم خونتون بگید ما هم راضی ب توافقی هستیم نمیان ک با وکیل صحبت کنن و ب هیچ وجه از چند و چوند ماجرا برا بستگانشون حرف نزنید بگید وکیل داریم اون در جریانه ما کلا کشیدیم کنار. و در آخر ...... انقد پروسه فراموش کردن و تموم کردن سخته ک هزار بار می میری و زنده میشی و ب غلط کردن میفتی!!!!!! هزار بار پشیمون میشی ولی ما چیکار کنیم؟؟؟ وقتی از ما خواستن ک طلاق بگیریم و مارو تو این شرایط قرار دادن چاره دیگه ای نداریم جز قبول کردن با سر کشیدن جام زهر

خلاصه اینم تجربیات من بود ولی خب چندتا نکته مهم وکیلت رو خیلی خیلی با دقت انتخاب کن. هروقت خواست بیا ...

واای عزیزم چقد عذابت دادن.... الهی از این بعد اینقدر موفق و خوشبخت باشی که این روزای تلخ رو فراموش کنی گلم

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.