2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرتو دوست داری یانه.چون اتفاقای افتاده ک انگار شوهرت سرد شده .

سردچیه😢😢😔😔میگه جداشیم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
آهان خب نظر خانواده ات چیه ؟ خیلی زور داره بدون مهریه جداشی

نه خانوادم میگن تاقرون اخربگیر

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
چرا میگه جدا بشید دلیلش؟

من مهریمواجراگذاشتم اونم میگه به دردهم نمیخوریم بیاتوافقی جداشیم اون شب داییش ومادرشوفرستاده بودهی میگفتن توافقی جداشین الانم میگه من اوناروفرستادم که شما راضی بشین به توافقی

سردچیه😢😢😔😔میگه جداشیم

تو این وضعیت دست و پا زدن الکیه اگه بابات پشتته توافقی جدا شو اگه نیس ی پولی ازش بگیر ک پس  انداز ش واست بعد جداشو

این ادمی ک من دیدم درس بشو نیس بیشتراز اینم اعصابو زندگیتو باباتش خراب نکن

دندون لقو باید کند انداخت دور

صبور باش...اتفاقات عالی غیرمنتظره رخ میدهند
میدونم دیگ اون اذت درخواست داره بدون مهریه جدا شین .تو چی نظرت چیه .بخاطر مهریه میخوای بترسونیش یا ق ...

من میخواستم بترسونمش ازبس گریه کردم چشمام میسوزه

تو این وضعیت دست و پا زدن الکیه اگه بابات پشتته توافقی جدا شو اگه نیس ی پولی ازش بگیر ک پس  اند ...

هی میگم من بلدنبودم درست زندگی کنم حالم خوب نیست

هی میگم من بلدنبودم درست زندگی کنم حالم خوب نیست

کسی ک عاشق ادمه و دوستت داره این رفتارش نیس هرچند ک توام بد باشی

ادم عاشق لحظه لحظه زندگیش ب فکر عشقشه و دوست نداره ناراحتی شو ببینه یا اذیتش کنه

صبور باش...اتفاقات عالی غیرمنتظره رخ میدهند
کسی ک عاشق ادمه و دوستت داره این رفتارش نیس هرچند ک توام بد باشی ادم عاشق لحظه لحظه زندگیش ب فکر عش ...

فقط دوس دارم انتقام بگیرم ازش دلم داره میترکه بخدا