2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب ونمک باهم قاطی کن بزار کف دستت بکش بالا.جوری که انگار داری بوش میکنی

با سرنگ بهتر بنظرم 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀

اگه ویکس دارید تو خونه بوش کن و یه کوچولو بزار اول سوراخ بینیت .ممکنه بسوزه فقط اگه نه داروخونه یه چیزی داره شبیه قلمه میزاری تو بینیت باز میشه شبیه همین ویکسه

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
اگه ویکس دارید تو خونه بوش کن و یه کوچولو بزار اول سوراخ بینیت .ممکنه بسوزه فقط اگه نه داروخونه یه چ ...

ن ندارم .الان خیلی اذیتم تازه امروز سرماخوردم امشبم که نمیتونم نفس بکشم

اب نمك زياد ميگن ضرر داره به مخاط اسيب ميزنه

واسه اینکه کمی راحتر نفس بکشن کار ساز .. در حد کم جواب میده 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
2790
2778
2791
2779
2792