2821
2789
عنوان

جشن زایمان

504 بازدید | 11 پست

سلام خانمای عزیز دل..... امروز خواهر یکی از دوستان فابریکم جشن زایمان گرفته بود... 20 روزی میشه زایمان کرده و رسم دارن جشن بگیرن. از اونجایی که خانواده دوستم خیلی لارج هستن برای این جشن با حدود 40 مهمان ارکست و ارگ اورده بودن... خانواده ما مذهبی هستن. البته خشک مقدس نه هااا.... ولی به شدتت این ها هم نه. شرع رو رعایت می کنیم.... برامون حجاب مهمه.... ارایش جلو نامحرم رو میپوشونیم و .... . جدا از اینها: چیزی که امروز واقعا حالمو خوب کرد انرژی فوق العاده ای بود که داشتن.... یعنی کوه افسردگی تو این مجلس شرکت می کرد , پشتک زنون از مجلس خارج میشد..... ماشاالله به انرژی هاشون .... من خودم بخاطر دلتنگی شوهرم خیلی حال روحیم داغون بود..... میتونم به جرات بگم کلا یادم رفت حالمو.....  ولی دلم به حال اون نوزاد سوخت که پایین باند خوابونده بودنش..... و از اونجایی که مادرش میزبان بود طفلی از گرسنگی دستشو مک میزد...... دیگه جونم براتون بگه من همیشه از زایمان میترسیدم. البته قصد خودم طبیعی هست. خیلی ها از درد بعد سزارین تا مدت ها مینالن.... چیزی که تعجب منو برانگیخت این بود که خواهر دوستمون جوری میرقصید و بالا و پایین میپرید شک کردم ایشون زایمان کرده یا خود بع خود بچه سبز شده...... این تاپیک رو زدم تا براتون از این انرژی های فضایی ارزو کنم. اونهایی هم که ارزوی بچه دار شدن دارن ان شاالله به زودی زود دامنشون سبز بشه.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا نگو سزارین یعنی بعد 8ماه نمیتونم کمرمو صاف کنم.منکه در عمرم کنردرد نداشتم نمیدونستم کمردردچیه. بعد سز تا الان نمیتونم بشینم وقتی بلند میشم یه پنج دقیقه ی باید خمیده برم از کمردرد

هی تو اره با تو ام با خود ،خودت  امیدوارم هر چه از خدا بخوای سر راهت بزاره  هرچه ارزوی خوبه مال تو
سزارین بودی؟ چند روز بعد زایمان سوزش داری؟

بله سزارین بودم.تا س چهار روز ی وقتایی میگرفت یکسره نبود .دو روز شیاف مصرف کردم دیدم بچه بیحال شد شیرنخورد دیگه مصرف نکردم تحمل کردم قابل تحمل بود .در کل خیلی خیلی راحت بود .همسرم فیلم زایمانو دید انقدترسید نمیزاشت راه برم اما من میگفتم حالم کاملا خوبه و هیچ مشکلی نداشتم

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
2823
2791
2779
2792