سلام خانمای عزیز دل..... امروز خواهر یکی از دوستان فابریکم جشن زایمان گرفته بود... 20 روزی میشه زایمان کرده و رسم دارن جشن بگیرن. از اونجایی که خانواده دوستم خیلی لارج هستن برای این جشن با حدود 40 مهمان ارکست و ارگ اورده بودن... خانواده ما مذهبی هستن. البته خشک مقدس نه هااا.... ولی به شدتت این ها هم نه. شرع رو رعایت می کنیم.... برامون حجاب مهمه.... ارایش جلو نامحرم رو میپوشونیم و .... . جدا از اینها: چیزی که امروز واقعا حالمو خوب کرد انرژی فوق العاده ای بود که داشتن.... یعنی کوه افسردگی تو این مجلس شرکت می کرد , پشتک زنون از مجلس خارج میشد..... ماشاالله به انرژی هاشون .... من خودم بخاطر دلتنگی شوهرم خیلی حال روحیم داغون بود..... میتونم به جرات بگم کلا یادم رفت حالمو..... ولی دلم به حال اون نوزاد سوخت که پایین باند خوابونده بودنش..... و از اونجایی که مادرش میزبان بود طفلی از گرسنگی دستشو مک میزد...... دیگه جونم براتون بگه من همیشه از زایمان میترسیدم. البته قصد خودم طبیعی هست. خیلی ها از درد بعد سزارین تا مدت ها مینالن.... چیزی که تعجب منو برانگیخت این بود که خواهر دوستمون جوری میرقصید و بالا و پایین میپرید شک کردم ایشون زایمان کرده یا خود بع خود بچه سبز شده...... این تاپیک رو زدم تا براتون از این انرژی های فضایی ارزو کنم. اونهایی هم که ارزوی بچه دار شدن دارن ان شاالله به زودی زود دامنشون سبز بشه.