2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

2819 بازدید | 63 پست

کیا از شوهرشون طلاق عاطفی گرفتن؟؟

من خیلی وقته دیگه دوسش ندارم خیلی وقته....

اگه بگم چیگارا میکنه باورتون نمیشه 4ساله دارم باهاش زندگی میکنم تا الانم فقط واسه دخترم تحمل کردم میگید چیکار کنم؟

نميتونم درك كنم با كسي زندگي كني كه دوسش نداري

من تحمل ندارم نميمونم تو اون زندگي حتي بخاطر بچه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برید پیش مشاور عزیزم

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

چ کارایی میکنه میشه همشو بگی؟

اول بگم ما 12سال اختلاف سنی داریم

من لیسانس دارم و اون دیپلم ردی

از یه خانواده کاملا بی فرهنگه که همش طرف اوناس

با همه خانواده من قطع رابطه بی دلیل کرده

از صبح تا شب تو خون تنهام حق ندارم جایی برم

خودش هر شب میره خونه مادرش

اجازه نمیده برم سرکار.بخدا 4ساله میخوان گواهینامه بگیرم هی امروز فردا میکنه

وضع مالیشم عالیه واردکننده جنس از چینه

شلواربیرونم یه ساله پاره شده میخوام برم بخرم بهانه میارع

میگه بچه رو حق نداری ببری بازار کسی هم حق نداره بچه رو تگه داره خودمم نمیتوتم بچه رو نگه دارم حالا برو بخر😑😑😑

سخته چقدر من از دست شوهرم ناراحت شم باید زود از دلم دربیاره چون ناراحت میشم  احساس میکنم خونم مثه قبر تنگ و تاریک میشه بی عشق و علاقه نمیشه زندگی کرد چجوری تحمل میکنی ۴ سال عزیزم😢😢😭

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...