2777
2789
عنوان

هزینه های زندگی

381 بازدید | 32 پست

سلام دوستان بنظرتون میانگین هزینه خانواده ای که سه تابچه مدرسه ای دارن توی یک شهر که تقریبا جزو شهرای گرون محسوب میشه چقد باشه نرماله ؟امشب شوهرم گفت درماه ۱۵تومن فقط هزینه های شماست درصورتی که من به شخصه تنها خرجم ماهی ۵۰۰تومن لیزری هست که میرم ارایشگاه وبقیه کارامو همه رو خودم توی خونه انجام میدم نمیدونم این مبلغو ازکجا دراورده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت یچی میگه بابا ما زنا الکی اسممون بد در رفته ولخرجیم درسته عاشق خرید کردنیم ولی بی عقل ک نیستیم .ب جیب خودمونو همسرمونم نگاه میکنیم.شوهر منم ی ریزه این اخلاق شوهرتونو داره ولی بزبون نمیاره 

لیزریه ماه درمیون نیست مگه؟اخه خواهرم رفته منم ازماه بعدمیخوام برم هفت جلسه ست یه ماه درمیونه جلسات.

دررابطه باسوالت هم بایدبگم ماخونه داریم واجاره نمیدیم وبچه هم یه دونه دارم وکلاس هم نمیره خودمم باشگاه واینانمیرم ماهی پنج شیش تومن خرجمونه تازه بدون رفتن به مسافرت واینا

سارینای قشنگم عاشقتم دخترم.فرشته کوچولوی مامان وباباش ۲۷ دی ۹۴ زمینی شدودنیامونوزیروروکرد.

به نظرم بستگی به روش و سطح خرج کردنتون داره.ولی ۱۰ تومن هست متوسط دیگه.من امروز رفتم سوپر چیزیم نخریدم شد ۹۰ تومن.همین میشه ماهی ۳ تومن فقط خرج سوپر.چیزای دیگه هم هست که دیگه همه می دونن.لعنتی بد جور همه چی گرونه الان