2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا کمممممک

74 بازدید | 9 پست

بچه ها شما واسه بچه هاتون با چ شیری فرنی درست میکنین؟ شیر خودتون؟ شیر پاستوریزه؟شیر خشک؟ 

بعد اگه شیر پاستوریزه میرزین...بچه هاتون حساسیت ندادن؟؟من میخوام ب دخترم فرنی بدم نمیدونم با چ شیری درست کنم،شیر خودم خوبه ولی دخترم تند تند شیر میخوره سخته دوشیدن...نمیدونم چ کنم

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

شير خودتون؟؟؟😫

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از۶ ماهگی باشیرپاستوریزه!! خداراشکرحساسیت نداشت وخیلیم دوست داشت

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍
شير خودتون؟؟؟😫

😁😁😁

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
اگر زیز یک سالشه شیر پاستوریزه اصلا نریز. 

دخترم تازه ۶ ماهش داره تموم میشه