2789
اره دقیقا میخوام ۵۵ بشم فقط هم پایین تنه  ن بابا عشقم اگر منظورت ‌غذا و ایناست ‌فاید ...

اینقدر بامزه غذا می خوره که اگه نون خالی هم باشه آدم دلش می کشه کلی می خوره 

زن داداشم که می گه مامانت بدبختم کرده انداممو به هم ریخته

دلم خواست من عاشقشم البته بدون پیازش😂با روغن محلی😍

وواقعامنم دوس دارم خعیلی😍😘😚بفرمااا البته

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامانم تخم مرغ ابپزگذاشته😢😢😢😢😢😢😢

فاطی مشکلت حل شد؟

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

نه باباعزیزم چه حلی

اخه ی

پیام میده میگه نریم دادگاه

اگ دوسش داری بهش فرصت بده