2777
2789
عنوان

چرا چرا....

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 48 پست

اوایل من پوشک ببم میبستم 60تومن بود دیروز شوهرم رفت پوشک بگیره گفت شده75تومن ولی چون تقاضا کننده برای مای بی بی کم بود شده55تومن ب خدا روزی دوبار مای بی بی عوض میکنم خیلی تحت فشار گذاشتن مردمو

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی
واسه همین چیزاس نمیخوام بچه دار شم

تا كي نميخواي بچه دار بشي بعدش چي

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جواب بچه كوچيك منو كي ميده تو يخچالم گوشت ندارم بوي غذاي همسايه هارو ك ميفهمه ازم كباب ميخواد 😭😭 ...

الان روشنفکرا میان میگن شما که نداری چرا بچه میاری😒😒😒😒

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
الان روشنفکرا میان میگن شما که نداری چرا بچه میاری😒😒😒😒

گوه ميخورن

ب اونا چه

برن بقه دلوت مردها رو بگيرن ك چرا خون مردم رو كردن تو شيشه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
اوایل من پوشک ببم میبستم 60تومن بود دیروز شوهرم رفت پوشک بگیره گفت شده75تومن ولی چون تقاضا کننده برا ...

منم وضعم مث تو خاهر ببم 14تایی7تومنی شده 16تومن

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
اوایل من پوشک ببم میبستم 60تومن بود دیروز شوهرم رفت پوشک بگیره گفت شده75تومن ولی چون تقاضا کننده برا ...

خواهر من ك ديگه كهنه ميبنده

از پس هزينه ها پوشك بر نيومد

فقطم ي دونه بچه داره

از كي سيب دلم ميخواد

اما كو

گوه ميخورن ب اونا چه برن بقه دلوت مردها رو بگيرن ك چرا خون مردم رو كردن تو شيشه

غصه نخور خدا کریمه عزیزم خدا خودش باید به مردممون رحم کنه چون هیچکی دلش واسه این مردم و جوونا و بچه های بیگناه نمیسوزه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

از شوهرمم خجالت ميكشم 

هر روز رنگش سياه ميشه وقتي مياد خونه

شبا تا دير وقت تو مغازه ميمونه اما كو مشتري اخه

كو بازار

غصه نخور خدا کریمه عزیزم خدا خودش باید به مردممون رحم کنه چون هیچکی دلش واسه این مردم و جوونا و بچه ...

ما که نسل سوخته بودیم جزغاله شدیم رفت دلم برای این بجه ها میسوزه که دیگه حسرت همه چی به دلشون میمونه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
غصه نخور خدا کریمه عزیزم خدا خودش باید به مردممون رحم کنه چون هیچکی دلش واسه این مردم و جوونا و بچه ...

خدا هم از ماها نااميد شده

هم ريشه ايمون هم وطنمون ب خودمون رحم نميكنه

اون وقت ..،

مغازه چی داره

لوازم خانگي

اما از بس همه چي گرون شده نه مشتري مياد خريد ميكنه نه خودش ميتونه برا مغازه خريد كنه

همينجور نشستيم

از شوهرمم خجالت ميكشم  هر روز رنگش سياه ميشه وقتي مياد خونه شبا تا دير وقت تو مغازه ميمونه ام ...

گلم همه تحت فشارن فقط شما نیستی شوهرمنم ازصبح تاشب سرکاره خرجیمونم بزور درمیاره.بخور ونمیر که میگن اینه