2777
2789
عنوان

چرا چرا....

372 بازدید | 48 پست

چرا مملكت اينقدر بيصاحب شده

پس ماها چيكار كنيم

بريم بميريم؟؟؟ خودم بدرك ب جهنم ب... ايني ك تو شكممه چ كناهي كرده اينو چيكار كنم

دو روز پيش آمپولهامو پرسيدم گفت ١٢٠ تومن اونم بدون بقيه داروهام ك باهام بالاي ٢٠٠ ميشد

امروز رفتم باهزار جور مكافات پول جور كردم برم آمپول هارو بخرم ميگه شده ١٧٥😳😳

بخندم

گريه كنم

بخدا فقط خودم بودم ببخيال ميشد اين معصوم رو چيكار كنم😭😭😭😭

اون وضع. گوشت

اون وضع ميوه

اون از لبنيات

دلار ك اومده پايين لعنت ب شماها منفعتتون كى كردين بسه ديگه پاتون رو از خرخره ما بردارين چرا قيمتها نمياد پاينن

بخدا دارم با گريه مينويسمم

ني ني يار پاك كن بتركون هر كار ميخواي بكن

ماها ك هميشه ضعيف اين خرابه شده بوديم هميشه يكي بوده لهمون كنه تو هم روش

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از ١٨ ك فعلا رسيده ب ١١ تومن

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
عزیزدلم 😢این امپولابراچی هستن؟

برا لخته نشدن خون خودم و جنينم

شوهرم شغلش ازاده

مشتري نداره ديگه

مثلا خودم كارمندم بخوره تو سرم هميشه كم داريم 

هیچی ارزون نشده من قرص ۸۰ تومنی که اردیبهشت خریدمو دو روز قبل حدودا خریدم ۱۸۰

اخه تو دوروز 50تومن اومده رو دارو

جنسی که با دلار بالا رفته هیچوقت با دلار پایین نمیاد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧