2777
2789
عنوان

مشکل ت ل گ ر ا م ی

79 بازدید | 4 پست

سلام من اول با شماره خودم وارد تل شدم بعد شماره رو تغیر دادم و با یه شماره دیگه وارد شدم الان دو تا سوال دارم اینکه مخاطبای من این شماره جدبدو تو گوشیشون میبینن واینکه دوباره شماره قبلی رو زدم الان بعضی از مخاطبا رو نمیفهمم که شماره اولی رو دارن یا دومی رو چطور باید بفهمم واینکه چطور میتونم با یه شماره سومی وارد شم که مخاطبام منو نشناسن و نفهمن ولی من مخاطبام و کانالای که نیاز دارم پاک نشه

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
سلام عزیزم مخاطبین متوجه خط جدیدت نمیشن امااااا دیگه همه مخاطبین دو تا شمارت با هم قاطی شدن و سومی ر ...

اما شماره خط جدیدو فهمیدن و باهام تماس میگیرن

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.میتونی ی برنامه شبیه ساز نصب کنی، بعد روی اون تلگرامو با یه شماره دیگه فعال کنی.کانالا و مخاطباتو هم راحت میتونی انتقال بدی به اون شماره.

ولی اگه شماره کسیو تو تل سیو کنی شماره شمام دوباره می افته براش ، فقط ایدی هارو کپی کن که هم مخاطبارو داشته باشی هم شماره نیفته . 

هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم
اما شماره خط جدیدو فهمیدن و باهام تماس میگیرن

تا وقتی شماره اونارو تو گوشیت سیو داشته باشی اونام شمارتو می بینن

بهترین راه اینه که ایدی شونو کپی کنی.

قبلا یه موبوگرام بود که حالت روح داشت یعنی کسی متوجه نمیشد اصلا این شماره هست و یا انلاینه و ... الان نمیدونم با این اوضاع فیلترینگ کار میکنه یا نه

هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم