2777
2789
عنوان

گوشت مرغ ماهی☺

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 54 پست

ماهی ۱ کیلو میگو دو یا سه تا ماهی یک کیلو چرخ کرده گوسفند تقریبا ۳ کیلو هم گوشت گوسفند مرغ اصلا نمیخوریم. برنج هم ۱۰ کیلویی میگیریم که به دوماه نمیکشه

دونفریم مهمانم نداریم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم يهويي خريدم ميكنم 

سه چهارتا مرغ ٣ كيلو گوسفندي ٣ كيلو گوساله  ولي تو يكماه تموم نميشه بيشتر ميمونه

٢نفريم

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
اره خب گلم انقدرم صرفه جویی  خودتون صرفه جویی میکنید یا مشکل مالی خدایی نکرده

ن عزیزم اصن بحث صرفه جویی نیس.خداروشکر وضعمونم  بدنیس حالا ن عالیم😊 کارمنده همسرم.ولی خب باتوجه ب انواع غذاها انقد واسمون کافیه

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

من دونفریم بچم یک سالشه سالی 120 کیلو برنج 

ماهی دوتا مرغ خورشتی دوتا کبابی دو تا سه کیلو ماهی 1/5 گوشت جرخی و 1/5 گوشت خورشتی ولی گوشت رو معمولا یا گوسفند میخریم یا یه شقه کامل که چند ماه داشته باشیم 

نمیدونم مثلا من شوهرم ۱۱ کیلو گوشت گرفت جاها خوبشو خورشتی میکنم جاهایی که چربی داره چرخ میکنم بعد می ...

برنجم دیر به دیر میخریم چون من فقط جمعه ها برنج درست میکنم ماهی هم سعی میکنم هفته ایی یک بار میخوریم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
من دونفریم بچم یک سالشه سالی 120 کیلو برنج  ماهی دوتا مرغ خورشتی دوتا کبابی دو تا سه کیلو ماهی ...

مصرفتون بالا نیست مهمون زیاد داری؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
بنظرتون گوشت رو شق گوسفندی بخری بصرفه تره؟

من شوهرم رون میگیره اخه شقه جا زیاد میخواد خیلیه

برا مهمون  مرغ گرم میخرم اینا مصرف خودمونه

مادرسال50 کیلو برنج میخوریم😐

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

یک نفر

هفته ای یه تیکه 150 گرمی ماهی لاکس

هفته ای یک رون مرغ که باهاش سوپ میپزم واسه یک روز نهار و شام

هفته ای یک تیکه مرغ که میذارم تو فر به همراه سالاد و یا بوقلمون که آبپز میکنم.

هفته ای یک بسته گوشت گوسفند خورشتی واسه دو وعده نهار روزهای شنبه و یکشنبه. البته گاهی هم تبدیل میشه به آبگوشت!

گوساله اصلا نمیخرم،

چرخ کرده شاااااید 3ماهی یکبار اونم نیم کیلو. نمیدونمم باهاش چه کار کنم. کلا دوست ندارم چرخ کرده.

میگو هم یه بسته نیم کیلویی دو ماهی یک دفعه میخرم هر موقع نمیدونم چی بخورم سرخ میکنم و با سالاد میزنم بر بدن.

برنج هم عموما هر یک ماه و گیم یا دو ماه یک بسته یک کیلویی. شنبه یکشنبه ها فقط برنج میپزم اونم فقط نهار . یه پیمانه 200 گرمی کته میذارم. هر روز نهار 100 گرمش رو میخورم. باز برنج بعدی میره هفته بعد.

دیگه مجموع ماهانش رو حساب کن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد