2777
2789
عنوان

بیایدبگیددخترم چشه؟؟؟😭😭😭

429 بازدید | 22 پست

تازه خوب شده بوداذیتاش.نق نق کردنش

یهوپریروزخواب بوددیدم تب کرده قبلش هم هیچکارنبود.کم کم آبریزش بینی.بی اشتهایی.بیحالی.شدیدابی قرار.بهش استامینوفن دادم گفتم شایدیه سرمای ساده خورده.کم کم حالش بهترشد.امااشتهاش همچنان کمه ونق نقو...به نظرتون ببرم دکتر.؟؟یااینکه تجربه داریدچیکاره به نظرتون.؟؟درضمن ده ماهشه....

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین ببریشا

دیشب ی خانمه میگف بچش سر سرماخوردگی ا دست داده نمیخام بترسونمت ولی ببرش خدای نکرده دور ا جون بچت

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ببین ببریشا دیشب ی خانمه میگف بچش سر سرماخوردگی ا دست داده نمیخام بترسونمت ولی ببرش خدای نکرده دور ...

وای خداباشه میبرم

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪
شاید داره دندون درمیاره

دوتاپایین درآورده

بخاطر دندونم ميتونه باشه

دوتادندون درآورد.اصلااذیت نکرد

ی آنفولانزا پیچیده خیلی ناجوره، بچه ها حواستون باشه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند