2777
2789
حالا گردو ی چیزی ولی کلا هویج پخته متنفرم

وقتی آماده میشه میخوری اصلا طعم هویج نمیده حتی مشخص نیست توش هویجه   خیلی عالیه یه بار امتحان کن عاشقش میشی منم فکر میکردم طعمش خوب نیست

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم هویج تازه مخصوص کیک خریدم همسرم خیلی دوست داشت یکبار اوایل درست کرده بودم هی میگه درست کن د ...

#طعم_خوش_آشپزی

#کیک_هویج_گردو

مواد لازم

آرد : 1و3/4پیمانه
شکر: 3/4پیمانه
تخم مرغ : 4عدد
هویج رنده شده: 2پیمانه
روغن مایع : 2/3پیمانه
وانیل : 1 ق م
نمک : 1 پینچ
گردو خرد  شده : 1/2پیمانه
پودر دارچین : 1ق غ
بیکینگ پودر : 1و1/2ق چ

طرز تهیه
هویج هارو با رنده ریز رنده میکنیم با گردوهای نیم کوب مخلوط میکنیم.
آرد بیکینگ پودر نمک و دارچین رو مخلوط کرده سه بار باهم الک میکنیم.
مواد رو به دمای محیط میرسونیم.
تخم مرغ هاو وانیل روهم میزنیم وشکر و کم کم اضافه میکنیم و باهمزن دور متوسط میزنیم تا تخم مرغ پف کرده و سفید بشه.
حالا روغن رو اضافه میکنیم 10 ثانیه باهمزن میزنیم و همزن و خاموش میکنیم .
مخلوط آرد و پودر دارچین وبیکینگ پودر ونمک رو در سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم .
درمرحله آخر هویج رنده شده و گردو خرد شده رو اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم تا مایه یکدست بشه .
کف قالب رو چرب کرده ومایه رو داخل قالب میریزیم(من کمی پودرنارگیل هم روی مایه کیک ریختم) ودر فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت30 تا 45 دقیقه قرار میدهیم.
اگر کیک رو داخل قالب های گرد و طرح دار میریزین زمان بیشتر و اگر کیک تخته ای مثه کیک داخل عکس درست میکنین زمان کمتری کیک آماده میشه. بسیارخوش عطر و خوشمزه و نرم و پوک هست

💕💕💕

نه عزیزم هویج تازه مخصوص کیک خریدم همسرم خیلی دوست داشت یکبار اوایل درست کرده بودم هی میگه درست کن د ...

#کیک_هویج_و_گردو

مواد لازم :
آرد سفید مخصوص شیرینی پزی ۲۵۰ گرم یا دولیوان سرپر دسته دار فرانسه
شکر ۲۰۰ گرم یا یک لیوان کمی کمتر
تخم مرغ چهار عدد
روغن مایع سه چهارم لیوان
هویج ۳۳۰ گرم یا چهار عدد متوسط یا دولیوان سرخالی
گردوی نگینی خرد شده یک چهارم لیوان پگینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین دوقاشق سوپ خوری سرخالی
عزیزان این دستوررر شیر یا ماست نداره چون از هویج استفاده شده
دستور تهیه :👇
قبل از دست به کار شدن آرد و پگینک پودر ودارچین مخلوط وسه بار الک کنید
یک قاشق آرد ویک قاشق روغن جامد رو خوب مخلوط کنید به صورت ماست دربیاد وبا برس قالب رو باهاش چرب کنید  آگه روغن جامد نداشتید از مایع استفاده کنید
تخم مرغا همراه شکر بزنید حدود سه الی چهار تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن مایع در حد مخلوط کردن بزنید(بیست ثانیه)سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید تا مخلوط شه هویج رو که با رنده ریز رنده کردید بهش اضافه کنید مخلوط کنید زیاد نزنید که پف کیک بخوابه سپس گردوی نگینی خرد شده اضافه کنید ومخلوط کنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت بستگی به دمای فر داره از ۴۵دقیقه به بعد کنترل کنید
عزیزان سس کارامل اختیاریه دوست ندارید روش نریزید بدون سس هم این کیک عالیه

‍ #کیک_هویج_گردو با فر  و بدون فر

مواد لازم

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۳۰۰ گرم

ارد ۳۰۰ گرم

هویح رنده شده ۲ لیوان

روغن مایع یک لیوان

دارچین 3 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1ق غ قاشق غ پر

گردو ۵۰ گرم

تخم مرغ و شکر را با همزن میزینیم تا پف کند و بعد روغن و هویج را اضافه میکنیم تا خوب مخلوط شود

مواد خشک را باهم الک کرده و به مایع اصافه میکنیم

مواد کیک هویج بهتر تو قالب با قطر زیاد و ارتفاع کم باشع یا تو قالب های میان تهی چون هویج  مدت زمان پختشم با درجه ۱۸۰ حدودن ۴۵ دقیقه هستش.

این دستور با فر👆👆 دستور بدون فررر👇👇👇 تمام مراحلو مثل قبل پیش برید

قابلمه متوسط  تهشو یک قاشق روغن بریزید تمام موادو داخل قابلمه بریزید

در قابلمه رو بزارید شعله گازو روشن کنید شعله کم باشه و زیر قابلمه یک شعله پخش کن بگذارید حدود 45 دقیقه اماده میشه وقتی روی کیک کامل بست روی دیگشو برگردونید تا کمی رنگش عوض شه

کیکتون امادست

برای اسلایس هم من از تابه دوطرفه استفاده کردم بعد از اماده شدن کیک با کاتر برش زدم و در اخر هم با خامه دیزاین کردم