2777
2789
عنوان

بقایای سقط

15352 بازدید | 29 پست

دوستان من از ده سی سی از بقایای سقطم حالا دو سی سی از مونده.خونریزیمم قطع شده.دکتر دوباره متیل بهم داد.سه تاشو فعلا خوردم نیفتادم خونریزی.انقد زعفران دمکرده و دارچین و زنجبیل و آویشن هم خوردم.چکار کنم؟میفتم خونریزی؟چطور از شر این دو سی سی خلاص شم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پریودت دفع میشه ولی انتی بیوتیک با اجازه دکترت مصرف کن ک عفونت نکنه . برای من ۴ میلی مونده بود ک با پریود دفع شد

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
آخرین پریودم ۷مهر بود. یک آذر هم سقط کردم.نزدیک ۸هفته بودم.

احتمالا اگه سيكلات منظم باشه اوايل دي پريود ميشي،مياد بقاياش،واسه من كه اينطوري بود،آنتي بيوتيك بايد بخوري كه عفونت نكنه،الان لك بيني نداري؟من تا ١٥ روز لك بيني داشتم بعد سقط

با پریودت دفع میشه ولی انتی بیوتیک با اجازه دکترت مصرف کن ک عفونت نکنه . برای من ۴ میلی مونده بود ک ...

قرص داکسی سیکلین هم بهم داده.

خدا کنه منم دفع شه با پریودیم.اعصابمو ریخته به هم.

پریود شدن بعد از سقط چطوریه؟از نظر روز و موعدش منظورمه.

احتمالا اگه سيكلات منظم باشه اوايل دي پريود ميشي،مياد بقاياش،واسه من كه اينطوري بود،آنتي بيوتيك بايد ...

داکسی سیکلین هم بهم داده واسه عفونت.

لک بینی تا یکی دو روز پیش داشتم.حالا ندارم.

قرص داکسی سیکلین هم بهم داده. خدا کنه منم دفع شه با پریودیم.اعصابمو ریخته به هم. پریود شدن بعد از ...

متفاوته چون هورمون ها بهم ریخته ان موعد بهم میریزه . فقط تا اون م قع مصرف کن . بعد پریودت برو سونو اگر دفع شدا بود که حتما میشه دیگه انتی لازم نیست حرص نخور الان به اندازه کافی بهم ریخته هستی نگران نباش دفع میشه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
متفاوته چون هورمون ها بهم ریخته ان موعد بهم میریزه . فقط تا اون م قع مصرف کن . بعد پریودت برو سونو ا ...

آره بخدا.دیشب تا ساعت ۴صبح نشستم گریه کردن.

بنظرت دکترم گفته یه هفتا دیگه سونو برو نرم؟میگم بزارم واسه بعد از پریودی یه دفه برم سونو.خطری نداره تا اونموقع وایسم؟شاید یه ماه دیگه هم پری نشم.

داکسی سیکلین هم بهم داده واسه عفونت. لک بینی تا یکی دو روز پیش داشتم.حالا ندارم.

قرصارو مصرف كن،بومادران با نباتم عاليه من يه قاشق با آب ميخوردم تا چند وقت،رحم رو پاك ميكنه

قرصارو مصرف كن،بومادران با نباتم عاليه من يه قاشق با آب ميخوردم تا چند وقت،رحم رو پاك ميكنه

امروز میخوام‌برم بومادران و رازیانه و سیاه دانه و مریم‌گلی بگیرم.میگن ترکیب اینا هم خوبه.