2777
2789
عنوان

نظر داشتن پسر داییم وداییم به من

10998 بازدید | 113 پست

بچه ها من توسن5_6سالگی چندبار پسر دایی بیشرفم منو تو اتاق خونشون گیر آورد و..بخدا مثل سگ از بابام میترسیدم خیلللللی زیاد،جرات نمی‌کردم به مامانمم بگمتااینکه8سالم شد مامانم گفت باهاش برو دم سوپری وبیا

نمیتونستم بگم نمیرم

رفتم تو کوچه هی کثافت میگفت فلان گفتم خفه شو وگرنه داد میزنم همسایه ها بیان تا دست از سرم برداشت وتموم شد دیگه

ولی بقران فقط نفرینش میکردم و آخرش اهم گرفتش وبدبخت شد زنش بهش خیانت کرد و با یه بچه طلاق گرفت بچه هم اسم باباش را نمیاره

عقدبودم دایی م اومد خونمون باهام دست و روبوسی کرد ولی مثل همیشه نه لبهای کثیفش را گذاشت رو لبم خودمو کشیدم کنار گفتم حتما اشتباه کردم وباز دوبار دیگه این قضیه تکرار شد از خودم از دایی کثافتم متنفررر شدم دیگه هرجابود یا نمیرفتم یا کنار شوهرم تکون نمیخوردم در حد دست دادن

قطع رابطه کردم با داییم اینا چندساله

بهونه کردم سر چیزای الکی به مامانم گفتم نمیخوام برم بیام به شوهرمم یه جوری گفتم که حرفم شده باهاشون

حالا چند روز پیش عموی شوهرم بچمو بغل کرده بود حس کردم دستش وسط پای بچمه لال شده بودمدلم میخواست بزنمش

بعدبا خودم میگم شاید اشتباه کردم مگه میشه جلوی من اینکارا بکنه آخه دخترم شنل تنش بود 2/5سالشه بچم

اینا را گفتم هم آروم بشم چون سر دلم مونده بود

هم اینکه مواظب بچه هاتون باشین تو را خدا

هم اینکه ارومم کنین دارم دیونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه کردی لال شدی

بچه رو میکرفتی از بغلش و اونم متوجه میشد که تو متوجه شداشتباه مادرتو تکرار نکن

عین شیر بالا سر‌بچت باش

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
عقدبودم دایی م اومد خونمون باهام دست و روبوسی کرد ولی مثل همیشه نه لبهای کثیفش را گذاشت رو لبم خودمو ...

نه درست فهمیدی ی مادر هیچوقت اشتباه نمیکنه دستش بشکنه بیشتر مواظب باش

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

با داییت ک خوب کاری کردی قطع رابطه کردی 

عموی شوهرتم سریع بچرو ازش میگرفتی یواش جوری ک خودش بشنوه میگفتین دستتون بدجای بچه بود 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

شاید اشتباه دیدی مطمئنی ؟عموش ادم خوبیه یا نه ؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

پر از بیمار جنسی شده جامعه.خدا بداد بچه هامون برسه چ دختر چ پسر.خیلییی مراقب بچه ها باشیم 

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
2790
2778
2791
2779
2792