2777
2789
عنوان

بمونم یا برم

322 بازدید | 12 پست

دیشب با همسرم سر پول بحثم شد خسیسه یکم عن اقا خلاصه بحث بالا گرفت ما با هم دوست بودیم بهم گفت تو خرابی و گفت با امیر در رابطه بودی پسر خالمه امیر اینارو خوده خرم بهش گفتم با صداقت قبل ازدواج

کلی حرف زشت و رکیک بارم کرد گفت برو دخترم بردار گمشو گفت مهریتو میدم و فلان و اینا گفت تورو اوردم در حد کنیزی برا خونم و پولی در کار نیس

دوبارم ازم معذرت خواهی کرده از  دیشب اصن تحملش سخته انقدر پول دوسته  بخاطر کم نیاوردن اون حرفا زشت و رکییکو زد بهم بمونم یا برم بنظرتون

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

دلم میخواد این زر زدنا و خوردنا بشه بار اخرش

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيلي حرفش بد بوده

انقد بی شرف و پرروعه که الانم که قهرم باهاش همش دستور میده و میگه انجام ندی میزنمت

چجور دلش اومده بگه دخترتم وردار ببر!!!!ادم به خاطر مال دنيا اينجوري ميگه؟؟؟اونم دختر كوچولو؟؟؟؟خيلي بي معرفت و خسيسه از نظر من

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃

😳😳😳😳😳کی این حرفارو به شریک زندگیش میگه؟؟؟باید باونه کنترل کنه خودشو موقع عصبانیت....

من نمیدونم درسته بمونید یا برید اگ قابل درست شدنه درست کنید رفتاراشو با شناختی که ازش دارین ....

انقد بی شرف و پرروعه که الانم که قهرم باهاش همش دستور میده و میگه انجام ندی میزنمت

واااای این دیگه چه ادم پرووئیه ....خب برین خونه پدرتون اگ اینطوره ....

من فکر مردم بعد دعوا حداقلش پشیمون میشه

سلام ببخشید ولی من یکم فضولیم دار اذیتم میکنه....

اون پیام ک از شوهرت دیدی نوشته خیلی نانازشدی و دیدمت ....

اون چیشد من هرچی گشتم تاپیکت رو ندیدم ک چیکار کردی؟؟؟

بهش گفتی یا نه؟؟؟

توروخدا واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین😭😭😭😭بابام خیللللی مهربونه😭😭😭 بابام خادمه امام حسینه😢😢😢😢یاامام حسین خودت رحمی بهش بکن😭😭😭

به روش نیاوردی ک از این کثافت کاریش باخبر شدی؟؟؟

چرا اینقدر باهات سرده؟؟؟

توروخدا واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین😭😭😭😭بابام خیللللی مهربونه😭😭😭 بابام خادمه امام حسینه😢😢😢😢یاامام حسین خودت رحمی بهش بکن😭😭😭