2777
2789
من خواستم شرابی کنم گفتن چون سفیدی بهت نمیاد  به سبزه ها میاد  اگر دوس داری بزار تو من ...

کی گفته بهت نمیاد پوست سفیدهمه چی بهش میاد 

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواستم شرابی کنم گفتن چون سفیدی بهت نمیاد  به سبزه ها میاد  اگر دوس داری بزار تو من ...

من هم شوهرم خیلی شرابی دوس داره همش میگه 

ولی موهام بلنده میترسم زشت بشه بعدش هم که دیگه نمیشه تغییرشکل داد الان هم رنگ و مش داره پنج شش سانت ریشه رنگ ندارها نمی‌دونم چکار کنم

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

منم پوستم سفیده شرابی یا آلبالویی گذاشتم خیلی ناز بود 

میاد بهت

میشه واسه حاجت روا شدنم ۵تا صلوات به نیت پنچ تن برام بفرستین?

اره رنگایی ک تن قرمزی و نارنجی دارن به سبزه ها خیلی میاد  

اما شرابی روی پوست سفید محشره شما چکار به حرف دیگران دارید وقتی خودتون از این رنگ خوشتون میاد واسه دل خودتون بزنید

ادم باید قدرت ریسک داشته باشه لااقل یکبار امتحانش کن شاید عقیدت در موردش عوض شد 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
خب تیره دوس داری یا روشن

دوست دارم تغییر کنم کلا دو سال هست ندارم ریشه گیری کردم همون رنگ و پنج شش ماه یکم مش درآوردم توش

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
دوست دارم تغییر کنم کلا دو سال هست ندارم ریشه گیری کردم همون رنگ و پنج شش ماه یکم مش درآوردم توش

خب عسلی و اینا دوس داری؟؟

میشه واسه حاجت روا شدنم ۵تا صلوات به نیت پنچ تن برام بفرستین?