به تنهایی بیشتر شبیه یه مکمل هست که یه سری کمبودها رو رفع کنه.ورزش درست و حسابی برای کم کردن چربی و ...حداقل کلی قرص ویتامین فلان و بهمان و...میخواد چون از دریافتی بدنت کم میکنی باید یه جوری متعادلشون کنی و جبران بشن.به نظر من باید کنارش از یکی از به اصطلاح چربی سوزها استفاده کنین.فقط حتما مصرف آب رو ببرید بالا چون هر قدرم که میگن بی خطره مصرف دراز مدت کلیه ها و کبد رو اذیت میکنه.
وای چرا انقد تاپیکای قرص لاغری زیاد شده؟!!!😨😨 نخورین این مزخرفاتو! بدناتونو به فنا میدین... اخه ...
عرض کردم فقط کمک به سوخت و ساز میکنه وگرنه به خودی خود هیچ کاری نمیکنن و همینطور بالا بردن و بهم زدن و کم و زیاد کردن متابولیسم بدن تا یه حدی جنبه داره و ...باید رفت سمت رژیم و ورزش و اصلاح نوع تغذیه
من این قرص کرومیوم رو برای این میخوام استفاده کنم که نوشته بود مقاومت به انسولین رو پایین میاره و سوخت و ساز کربوهیدرات ها رو تنظیم میکنه. به طور عمومی کسایی که اضافه وزن دارن ممکنه مقاومت به انسولین هم داشته باشند. من از بقیه ی قرص های لاغری زیاد چیزی نمی دونم و استفاده هم نمیکنم. اما این به نظرم علمی تر و مناسب تر اومد. قطعا رژیم حرف اول رو میزنه و اینکه کنارش ورزش باشه برای اینکه ماهیچه ها از دست نره، و خب اگه کالری به حد 1000 تا 1200 برسه قطعا یک مکمل مولتی مینرال با دوز معمول نیاز روزانه هم لازمه
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
سلام من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفتم خدایی عالی بود . این ادرس سایتشون است https://www.behindaruuu.com برید داخلش محصولاتشونو ببینید . اینم شمارشون 09120304263 -- 09197142162
قرص کرومیوم پیکولینات 21 سنتری، قرصی مناسب برای افرادی است که به دنبال بالا بردن سوخت و ساز بدن ، کاهش قند خون و افزایش حجم عضلات هستند. ماده شاخص در تولید این محصول کلسیم و کروم است که این دو از مواد مؤثر و مورد نیاز بدن هستند.
اینطور که من تحقیق کردم چربی را بالا میبره ؟؟ یا کم میاره پایین؟ . برای کسی که کلسترول و فشار خون بالا داره چطوره ، لطفا عزیزانی که تجربه زیادی دارید بهم توضیح بدید این چکار میکنه؟ . چه تاثیراتی داره؟ . ممنونم.