2777
2789

مدفوع کرده ولی ادرار نکرده ترشح سفید رنگ داره هرکی هرچی میدونه بگه مامانم امروز بهش روغن زرد داد تا هرچی تو بدنش هست دفع بشه شیرم خوب بهش میدم راستی نوک سینه هام ترک خورده درد میکنه دارم میمیرم با گریه بهش شیر میدم کرم شقاقم استفاده میکنم بی فایدس

عزیزم هاله ی سینتو کامل بدار تو دهنش، موقع تموم شدن هم سینتو از تو دهنش نکش ،اروم با انگشت سینه تو از دهنش جدا کن

سه روز ادرار نکردن خطر ناکه، سرخود روغن ندین، زود ببرش دکتر

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هاله ی سینتو کامل بدار تو دهنش، موقع تموم شدن هم سینتو از تو دهنش نکش ،اروم با انگشت سینه تو ا ...

یه قطره از شیرت رو هم بعد از شیر دهی بزن ب نوک سینت ولی تو شیر دهی بعدی حتتتتما سینتو بشور

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

بهترین کرم برای ترک نوک سینه ات شیر خودته بمال بهش

برای من معجزه کرد

من فکر میکنم بچه ات ادرار میکنه اما چون جذب پوشک بالاس متوجه نمیشی.

اما اگه مطمئنی ادرار نداره ممکنه مجرای ادرارش بسته باشه حتما برین دکتر

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

سلام.اون ترشحات سفيد براي محافظت از عفونت هست و نبايد پاكش كرد.شماهم با دستمال اصلا پاك نكنيد و بگذرريد بمونه.

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃

بچه خواهرمنم دوروز ادرار نکرد بردیم بیمارستان میخاستن عملش کنن ک حتما مجاریش بسته اس.مادرشوهرش نذاشت بردیمش پیش ی دکتر عمومی گف اب قندش بدین اب قندش ک داد هنوز پیش دکتر بودم تو بغل خواهرم ادرار کرد.مثانه اش پرنبود شاید ازبچه شمام همینطور اب قند مشکلی هم نداره تا روغن زرد ک نمیدونم چیه