2777
2789
عنوان

پرستار کودک

472 بازدید | 59 پست

سلام من برای کودک یکساله ام پرستار گرفتم 

تو.خونه هم دوربین گذاشتم 

این خانم رو یکی از بستگان معرفی کردن 

اخلاقش خوبه

کوچولوی من صبح ها از ساعتی که این خانم میاد

سه ساعت میخوابه و ایشون هم بالش میذاره میخوابه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی یه میلیون بهش میدم

خوبه دیگه مهم اینه بچت باهاش راحت باشه و حوصله سر و کله زدن با بچه رو داشته باشه

خوشبحال کبوترای حرم وقتی دلشون میگیره می پرن میرن دور گنبد طلا...کاشکی منم کبوترت بودم اآقاجون
همین میخواستم ببینم روال همینطوره که پرستار بخوابه یا نه؟ پرستارهای شما هم میخوابن

وقتی بچه خوابه خب چه اشکالی داره اونم بخوابه؟؟بهتر از زاینه  که پاشه تو خونه فضولی کنه

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
همین میخواستم ببینم روال همینطوره که پرستار بخوابه یا نه؟ پرستارهای شما هم میخوابن

خب وقتی بچه خوابه این بیدار بمونه چیکار کنه؟؟؟😐

اگه اخلاقش خوبه گیر نده که فراری میشه و پیدا کردن پرستار خوب خعلی سخته

یعنی وقتی کوچولو  خوابه پرستارباید بیدار باشه و مراقبش؟ منم نظرم همینه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

زمانیکه خوابه شما منزل هستین یا سر کار؟

اگه سر کار هستین و اون کنار بچه هست چه خواب چه بیدار خیالتون راحته که کسی کنار بچتون هست و جز زمان کارش حساب میشه اتفاقا یک چرتی بزنه که بهتره سرحال میشه بهتر از بچه مراقبت میکنه اگر هم شما منزل هستین زمان کارش را بعد از بیدار شدن بچه بذارین

مگر اینکه جز پرستاری کار دیگه‌ای هم بهش سپرده باشین و اون خواب باشه

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر.