2777
2789
عنوان

رازیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 36 پست
تیروئید داری؟؟ همون داروهای بدمزش معجزس من مامانم واسه سنگ کلیه چند ساله داره دارو میخوره دکتر بهش ...

تیروئد نه گواتر بود .تورم غده تیروئید 

سه تا جامع دیگم دارم با اب عسل باید بخورم 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
تیروئد نه گواتر بود .تورم غده تیروئید  سه تا جامع دیگم دارم با اب عسل باید بخورم

مرزنجوش با جامع معجزس 

من کم کاری تیروئیدم بهمن پارسال خوب شد بیماری که دکترا میگن تا اخر عمرت باید قرص بخوری😐

تو دوهفته یه روز درمیون میخوردم 

مزش وحشتناکه من قرمز میشدم حالت تهوع هم میگرفتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرزنجوش با جامع معجزس  من کم کاری تیروئیدم بهمن پارسال خوب شد بیماری که دکترا میگن تا اخر عمرت ...

تنده خیلی .تا دوساعت معدم میسوخت من حل نمی کردم قورت میدادم بعد مرزنجوشو روش میخورم من یه هفته استفاده کردم هفت تا بود 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
نه حل کنی بهتره اما مزش خیلی بدتر میشه همه گلوت و دهنت اتیش میگیره

وای نه نمی تونم حل کنم .قورت دادنشم با بدبختی بود 

سودا برشم می خوام خودم گوله کنم قورت بدم 

عزیزم منم یه مدت خیلی وقت پیش مصرف کردم....ولی اخرش به این نتیجه رسیدم که خیلی فرق طب سنتی و اسلامیه ...

سلام دوستم ميشه منو راهنمايي كنيد براي درمان سينوزيت يكي از شاگردانشون بهم گفتند قطره جامع مرزنجوش يكي گفتند جامع با رازيانه براي سينوزيته نميدونم چكار كنم لطفا راهنماييم كنيد